Friday, December 14, 2012

Ada Video Shooting Dengan Lisa Surihani

Hi Korang,

Dapat lagi invitation untuk berlakon dalam video. Kali ni dengan Lisa Surihani tu. 

Dulu dapat sekali offer video shooting ni tapi aku tolak sebab ada aktiviti keluarga, now dapat lagi



Ermm memang rezeki lah

Aku rasa ramai yang dapat invitation ni ek, tadi aku perasan dalam facebook ramai yang letak status shooting ni.

Ishkk tak sabo sungguh, menunggu-nunggu je ni.


2 comments :

Ma'am IEDA said...

beruntungnya super blogger... bestnyerrr... nanti snap gambar ngan Lisa bebanyak tau...

Zack Kool said...

Alaaa, untungya, dah follow, zack kool..hhee..me parisya....btw, video pew tu ciklily?