Monday, December 3, 2012

JOJO STRUYS Yang Sentiasa HOT

Hi Korang,

Last week memang teramat penat sangat event tak henti-henti siang malam pagi petang.

Banyak letih ooo


Tapi letih tu hilang bila dapat berborak + bergambar denga Jojo Struys. Seorang celebrity yang senantiasa HOT sepanjang waktu.

Banyak kali aku jumpa, dia memang nampak cantik je.

Bila tanya apa rahsia kecantikkannya, dia cakap apa 'Bila hati tenang dan sentiasa gembira, automatiknya kita akan nampak cantik, macam U pun cantik dan comel jugak'

Heehehehheeheh terkekeh aku dengar. 

Ada-ada je dia ni lah kan.

Sudahla malu dah mak ni nokss..



5 comments :

luqman zakaria said...

cantek...heheheeh

Fazrol said...

Kembang semangkuk dipuji Jojo..

Mummy Akmar said...

dua-dua cute! like this pitcha!~

Amanda Suria said...

dia mmg sgt santekk....cik lily pun apa kurangnya...

hazman aka species1980 said...

dia memang cantik.... tapi nampak kurus laa... huhuhu