Friday, February 22, 2013

Ilmu Penunduk Suami

Hi Korang,

Klass tak tajuk entry aku ni

Mesti berlumba-lumba korang click kan, harusla ilmu tuh siapa yang tak nak rugi oooo

Alah bukan ada apa-apa la, cuma Ustaz Azhar Idrus yang bagi pesanan ni.




Aku terjumpa di google tadi, trus je nak share kat korang yang berstatus WIFE yang HOT kan. ehehehe

Bagus kan pesanan ni, boleh la kite sesame praktiskan.

Anyway,

Selamat Hari Jumaat...



5 comments :

JMR said...

ilmu penunduk isteri lak ?:-p

Fara said...

OK sexy tu kat dlm bilik je :P selamat hari jumaat

Cik Nurul Siezuka said...

Setuju... Chewahh macam lah Nurul ni ade laki.. hehehe :)

isabelle frankly said...

patutnya ko share benda ni smlm..dgn ucapan slmt mlm jumaat.kehkehkeh

wirda azurainie said...

hehehe. nak sexy tu yg malu tu. kah kah :P