Tuesday, February 5, 2013

Samsung GALAXY Camera Workshop Sangat Best.

Hi Korang,

Tup-tup geng Samsung plak panggil pi join Samsung GALAXY Camera workshop ni kat Mid Valley hari tuh. 



Nasib baik buat Sabtu pagi so aku heretlah MrBig sekali, sambil tu boleh shopping sket sempena CNY kan. Dah macam aku raya plak ek.


Class tak ramai pun dalam 10 orang gituh. Objektif workshop ni adalah untuk memperkenalkan lagi kehebatan Samsung Galaxy camera ni. Walaupun aku dah pernah buat review tapi ada banyak lagi function yang aku tak tau dalam Galaxy Camera ni.


Cam biasa simple briefing dari Product Manager Samsung. Dah memacam plak menda yang aku dapat tau. Cara ambil gambar yang betul, editing gambar, uploading semuanya boleh buat dengan camera canggih ni.

Kemudian, ktorg di bawa jejalan around Mid Valley ni.




So sambil jalan tu sambil lah diorg briefing sket function-function mantap dalam camera ni. Aku suka tu time buat slow motion video, memang superb sangat. Boleh slowkan air fountain yang membuak memancut tu tau. Ambil gambo lompat yang cantik dan ada lagi lah.




Mana plak video ni, jap aku pi cari dulu ek


Memang workshop ni bukak mata aku lagi mengenai Samsung GALAXY camera ni dan bertambah kuatlah keinginan aku nak beli kan.

Jawabnya,


Kena keja kuat lagi tulis blog untuk beli camera ni. Bak kata blogger Taiko Sepang, beli camera ni pakai duit blogging baru masyuk kan. Kira nampak hasil berblogging selama ni.

Jadi mari mengupdate blog sentiasa ye.


6 comments :

Mia Liana said...

wahhhhhhhh.... bestnya workshop tu...

piko ija said...

mcm best je kmera nie

Farah Waheda Wahid said...

erkss...bukan akak memang dah beli ker? ohhhh nak beli lagi satu ek?

Amanda Suria said...

wahhhhh...best ni...ari tu SA plan nak beli DSLR...tp dah kuar kamera ni...mcm..best plak yang ni kan...

Nana Liena said...

please..please.. jangan bt saya dengki..ahaha.. kamera ni masuk dlm wishlist 2013..woot3x.. :P

hazman aka species1980 said...

whoaaa... best siot.. ko dapat join workshop nie... by the time ko beli dah expert guna kan....