Wednesday, January 9, 2013

WW - Kehebatan Samsung GALAXY Camera

Hi Korang,

Wordless wednesday for this week

jeng..jeng..jeng



Hebat tak? Aku sendiri pun tak sangkat ktorg boleh buat effect ni guna Samsung GALAXY Camera. Memang impressive sunguh lah

Best oooo




9 comments :

KiD said...

tolong hasut my brother sampai dia beli... hahahaahahaa

akubiomed said...

Slow shutter yang hebat untuk digital camera. Saya pernah buat guna digital kamera Panasonic Lumix DMC-FX55 (tahun 2011)

eray said...

perrgghhh hebat sungguh camera nie...mcm nak g usha2

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/saya-dah-pam-tapi-kenapa-susu-ibu-masih.html

hazman aka species1980 said...

cayalah beb....makin semangat aku nak beli nie....yosh !!!

Mawar Putih said...

Salam...

Datang menerjah dari segmen yang
sama. :)

Warh, cantiknyer...

http://itmemawarputih.blogspot.com/

yana aina said...

datang BW dari blog mak dara .. jom sggh blog yana -> http://www.nazlyizan.my/

boni kacak said...

wah..terbaiklah..hehehehe

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Wahh nampak menarik camera galaxy nih..berapa price die ek?

regards,
Unsmiley

Amanda Suria said...

ada sapa2 nak hadiahkan x? nak beli x mampu laaaa.....