Friday, January 25, 2013

Sepetang Bersama Bicara Mak Dara

Hi Korang,

Seronok betul dapat pi gathering dengan blogger-blogger HOT anjuran Blogger Mak Dara ni. Actually Mak Dara buat majlis ni sempena anniversary blognya yang ke 2 iaitu ‘BICARA MAK DARA’ dan jugak birthday beliau sendiri yang jatuh pada bulan Januari ni gak.

Masa dalam invitation cuma 10 orang blogger esklusif saja yang dijemput tup-tup bila aku sampai lebih 22 orang blogger yang datang tau. Tengok betapa hebatnya penangan Mak Dara ni.


Sesampai je terus Mak Dara bagi tag kat ktorg, even Mr Big pun dapat tag ye. Jangan memain-main. 



Tup-tup dapat goodies sorang satu. Aku dapat set make-up jenama Mak Dara sendiri wokeh dan Mr Big dapat t-shirt. Tak sangka plak Mak Dara dalam proses membina jenama sendiri. Hopefully bloggers boleh bagi support la ye.



Sementara tunggu makan, ktorg kenal-kenal lah dulu. Ye walaupun dah kenal lama kat dalam blog, ada yang first time aku jumpa macam Hafiz dan Dkna tu. Lelain-lelain semua geng-geng biasa cam Yana, Ruby, Nurul, DeqNoor. Ada juga yang baru kenal macam Melastik Bintang dan Farah. Mak Eila Jejari Runcing pun ada.

ini pinggan pertama je tau, belum tengok pinGGan seterusnya

Ok makan sampai walaupun lambat dihidangkan sebab ada miscommunication sket tapi sedap tau. Simple  je menunya tapi mengenyangkan sungguh.

birthday girl dengan cake comelnya

potong  kek time

Tak de aktiviti pun, just borak-borak biasa tapi gathering ni dah gempak. Mana tak nya ktorg ada je menda yang nak di gossipkan. 



Tapi Mak Dara ada buat lucky draw, hah time tu yang best tu riuh rendah dibuatnya kat Rampai Palace tuh.

Ok camwhoring time!








Sebelum balik tuh, apa lagi photo op la dulu. Walaupun tak de photo booth but Mak Dara dah prepare props untuk ktorg bergambar. Best ooo


Terima kasih kepada Mak Dara sekeluarga termasuk anak dara Mak Dara yang comel tuh coz sudi jemput ktorg berdua. Walaupun simple je gatheringnya tapi awesome sangat. Dress code warna putih tu memang terbaik, nampak cam suci murni.


Anyway Selamat Ulangtahun yang Ke 2 kepada Bicara Mak Dara.Com semoga lebih maju dan sukses di masa depan.

Kat bawah ni nama-nama blogger yang join sekali gathering ni ye.



So feel free to check it out apa cerita diorg pasal gathering ni tau.

Meriah sungguh tau!



6 comments :

Amanda Suria said...

dah baca jugak kat blog farah..AMBOI..HAPPENING SUNGGUH SIAP ADA LUCKY DRAW..

eray said...

wah bestnya jadi blogger fames nie....nak jadi jugak boleh?

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/cara-banyakkan-air-susu-ibu-100.html

Farah Waheda Wahid said...

he he he... ooo dapat make up ek? :P... pinjam kata Fiza... I is jeles...he he he...

akhirnya sis up jugak entry pasal gathering nih...berpoluh den tunggu dari hari Senin lagi...he he he...

Qashmere said...

Meriahh!!

Sharidawati Shahrudin said...

nak jugak set make up mak dara tu !!!! ehehehe

jaakechik said...

bestnya dapat ghatering, suka tgk xtvt blogger populor ni....heeee