Monday, January 7, 2013

Gambar | Persembahan Artis Di Anugerah Juara Lagu 27


Hi Korang,

Ngantuk-ngantuk ni but still gak aku buat editing gambar yang sempat aku ambil guna Samsung GALAXY Camera masa event kat Stadium Putra Bukit Jalil.

Sorry gambar tak berapa cun sangat lah.

Alah korang tengok lah dulu ek


Comel Aizat kan

Bestnya Adira di dukung Aaron Aziz wow

Ajai main piano dari tempat tinggi tuh


'Memang aku ini anak orang miskin' - Best performance diorg ni







Marsha macam princess

Misha Omar superb!

Ziana Zain

Shila Amzah

Suker Stacy


Tangan aku cam shaking bila ZOOM 21x masa nak ambil gambar ni. Itu sebab yang tak cantik tuh, lagi pun tempat yang ktorg duduk tuh di halang oleh palang camera yang jalan-jalan tuh lagi lah tak banyak shot.

Now, tengah tunggu gambar dari Mr Big plak yang guna Sony SLR (long shot) guna lens gedabah panjang tu kan. Yang tu confirm cantik lah, professional yang amik gambar kan.

Nak citer pasal event? Alah korang dah tengok pun secara LIVE kat TV3 kan semalam but aku citer gak nanti betapa gamatnya bila duk dalam stadium ni ek.

Chow…

p/s : Sesiapa yang cilok gegambo ni, TOLONG bagi bagitau aku dan bagi KREDIT kat blog aku ni ye. Sebab bila event-event cam ni, ramai  nau yang suka CILOK gambo aku dan CROP watermark aku tu sekali. Jangan ingat aku tak tau ye, ada tu siap cilok masuk TV lagi tau.


INGAT ye!




11 comments :

- zuriey - said...

patutla akak wat banyak watermark.. ada org curi rupanya..jahat tul..siap masuk tv tu yg tak tahan

Eliss Mie said...

x sempat tengok aaron aziz sebab kuar pi makan :p tapi aizat misai macam tu buat teringat kat abah aku zaman dia muda2 dulu :p

hazman aka species1980 said...

KO dapat zoom time hafiz perform tu yea...memang buat aku semangat lagi la nak beli samsung galaxy camera nie...

Sop said...

best...!

Amanda Suria said...

suka Aizat perform...best...

Zurina Hj.Zainal said...

salam cik lily yg comel....boleh saya cilok gambar Kumpulan Mojo?....saya dh bagi kredik kak cik lily....terima kasih....muahhhh!!!

sila skodeng saya punya blog lak ye...

missymelly.blogspot.com

babaii!!

boni kacak said...

wah... bestnya tgk live...

Mama Adam said...

nice.

Haniz said...

Aizat yg paling best :)

Sheeszshira Shiraz.... said...

camera samsung yg baru eh?>

Myra Jay said...

AJL lepas memang best :D

Suka ;D