Friday, January 11, 2013

The Luxurious Bulgaria Rose Skin Care Terbaru Dari SHILLS


Hi Korang,

First event dalam 2013 ni, SHILLS jemput ke launching produk terbaru mereka ‘Bulgaria Rose Skin Care’ di The Garden Cafe, Mid Valley jumaat lepas.


Cantik gak, Garden Café ni ala-ala inggeris gituh. Putih dan Pink je. Sweet sangat. Sampai gambo makan-makan tak amik pun coz dek terpesona dengan wangian ros ni la.


Actually SHILLS Beauty ni merupakan pengedar yang bertauliah untuk jenama kosmetik dan skincare dari Taiwan iaitu SHILLS, ANOSA dan DOT.DOT di Malaysia ni. Nampak macam baru je but dah 4 tahun ok sejak 2009.




So produk Bulgaria Rose ni adalah produk yang dihasilkan dari Damascus Rose yang terdapat di Valley Of Rose dekat Bulgaria Mountain, an altitude between 300 and 1200m 


Untuk menghasilkan Rose Essential Oil dalam 1kg  sekurang-kurangnya 4000kg kelopak bunga ros yang segar nak kena guna tau.


Dalam rangkaian Rose Essential ni ada 9 jenis penjagaan kulit muka yang amat sesuai untuk kulit-kulit muka orang Asia cam kita ni, iaitu


Rose Essential 5 in 1 Deep Clarifier (RM79/250ml)

Rose Essential Cleansing Gel (Rm79/100ml)

Rose Essential Hydrating Toner (RM59/250ml)

Rose Luxury Essence (RM99/30ml)

Rose Essential Hydrating and Whitening Day Cream (RM99/50ml)

Rose Essential Whitening and Repair Night Cream (RM99/50ml)

Rose Petal Jelly Mask (RM99/70ml)

Rose Essential Firming Eye Cream (RM118/20ml)

Rose Brightening Lift Jelly Eye Mask (RM99/10 pairs)


Banyak kan, semuanya warna lembut je. Bau pun wangi. Lagi plak bau Rose ni membantu korang merasa tenang dan nyaman dan feeling-feeling romantik. Untuk nak jaga lagi kualiti Rose tuh, SHILLS tak de tambah any chemical and artificial masa pemprosesan di jalankan.




Patutlah wangi dan tahan lama plak tu baunya. Baru tau rahsianya.


So terima kasih to SHILLS yang sudi memperkenalkan aku dengan produk terbaru mereka ni. Akan aku cuba nanti dan thanks for the gift also.

Ermm wangiiiiii..





4 comments:

hazman aka species1980 said...

kalau guna bunga ros semestinya bau yang sungguh feminin...

shila azizi said...

seakan2 namaku aje nih...hehe...

Nens Collection said...

terasa2 bau wangian die..suke bau ros..segarrr...;)

Mama Adam said...

1000 kelopak? hahaha... mana nak cari banyak cenggitu kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails