Sunday, January 20, 2013

Menjalin Cinta Di Hujung Minggu

Hi Korang,

Bila dah penat-penat kerja during weekdays kini tibalah masa berehat di hujung minggu kan.

Weekend la dapat buat apa je yang kita suka kan

Dapat bangun lambat, dapur pun berasap, shopping complex pun penuh, taman bunga penuh dengan motor, playground ramai anak-anak dan memacam lagi la.

Aku pun tak terkecuali gak


Time ni la dapat manja-manja lebih dengan Mr Big katanya (tangan di dada, mata ke atas) hehehhehe. Tak dela manja mane pun, selain masak penuhkan perut dia yang tak pernah susut tuh, jadi tukang urut tak bergaji, jadi social escort teman dia kemana aje. 

Itu je la manja-manja nye.

Lagipun itu dah kira tanggungjawab kan so haruslah di buat dengan manja-manja sekali.

So korang cam ne plak? Buat apa time weekend ni ek. Sama cam aku gak ke




9 comments:

Farah Waheda Wahid said...

duduk rumah, blogging, surf net, tengok tv, masak, kemas rumah, iron baju... ^_^

Amanda Suria said...

lepak depan tv sambil urut kaki...wakakakakakaka...

Cik Kamoo said...

okeh la tu...manfaatkan masa ada. Hargai apa yang di depan mata. semoga berbahagia ke syurga sana ;=)

bibi yusof said...

Weekend kali ni.. Tk kemana... Masak untuk family ...
Even bday my son on the saturday.. Duk rumah aje..
And today.. My daughter down with fever... Weekend dirumah aje la...

azianierdawati said...

weekend? Working ni. at office now. rehat sebentar.

Salam kenal ya..

Zurina Hj.Zainal said...

Lepak kt rmh je....dpur berasap pagi jer...lunch...order pizza hut delivery.....weekend la sgggttt kannnn....:-)

Ma'am IEDA said...

bermanja ngan anak-anak... heheee

hazman aka species1980 said...

ayat social escort memang tak boleh blah la beb....

AlyzaFisol said...

dating ngan en.hubby...memasak...makan...tido..tengok tv...dating... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails