Tuesday, January 29, 2013

Lunch Tadi : MEE KUNGFU


Hi Korang,

Lambat sket up entry coz ada tender nak kena submit, so entry simple-simple je aku citer kat korang ek

Malas nak citer banyak, meh tengok ni.


MEE KUNGFU

Hah nama bukan main lagi, patutla lepas makan tadi aku cam cergas semacam je. Mesti Mee Kung Fu punya pasal ni.


Ntah cam ne mee ni dapat nama ek, agaknya dulu favourite Jackie Chan dan Bruce Lee. Memang Chinese style pun cara masakannya. Kena guna Yee Mee tapi kalau tak de pun tak pe, guna je mee kuning. Tengok bahan yang di gunakan, banyak betul tapi semuanya senang nak cari pi je 99 supermarket tuh semua ada kat situ.


Aku tak nak tepek resipi pun coz aku belum pernah cuba lagi, nanti kalau aku dah reti masak Mee Kung Fu ni baru aku kasi tau resipinya ye

So selamat makan korang!




4 comments :

Farah Waheda Wahid said...

yummylicious la kak... hu hu hu... ni jeles kuasa dua ni... ikan siakap punya jeles pun x habis lagi...ekekekeke...

Amanda Suria said...

erk...terus lapar perut dipetang hari...

Cik Nurul Siezuka said...

Waaaa... sedapnyer Kak Lily..

hazman aka species1980 said...

whoaaa....meriah dengan seafood dan sayuran laa.....mesti kurang pedas nie kan