Thursday, January 10, 2013

Peneman Malam

Hi Korang,

Aku sebelum tido mesti akan duk lepak depan TV sambil update blog. Guna laptop ni senang, memana pun boleh online.

Selain laptop, ada lagi peneman aku ye, aku tau korang nak cakap Mr Big kan tapi bukan ek

Tapi ini

My Sweet Tooth

Hehehee

Memang seronok makan coklat sambil tengok TV, nikmat sungguh rasanya terasa di awang-awangan gituh.

Ktorg dapat coklat ni dari Gemuk. Dia tu memang travel sana sini, dah nama pun keje kan. So sambil nak tunggu flight balik dari Labuan hari tuh, dia duk shopping coklat ni.

Maklumlah Labuan tu DUTY FREE punya tempat so coklat-coklat ni murah la. 

Tapi bestkan makan coklat, lebih-lebih lagi coklat free ehehhe

Ok blogwalking time!




13 comments :

Zurina Hj.Zainal said...

Wahhh.....Mmg best lyn ceklat mlm2....hehehe. ..

Mama Adam said...

yep... choc mmg sedap. free? lagi ssedap~

azieazah said...

Nak try juga la macam awak...

Amanda Suria said...

bestnya choc...

hazman aka species1980 said...

cam aku pulak kalau bos pegi duty travel coklat cenggini yang selalu dapat... tapi best kan coklat free nie... hehehe

Salmiah said...

sedapnya coklat....
jalan-jalan dari blog mak dara.
http://armifdesign.blogspot.com

boni kacak said...

nak pergi kedai kejap lah..nak cari coklat..hehehehe

ohcikgu said...

wahh..makan coklat malam-malam..

hana hadi said...

mesti xhabis kan. bg hana sikit :P

CikLily Putih said...

@zurina
mehla cuba.. sedappp

CikLily Putih said...

@mama adam
tang Free tu tak boleh blah tu kan

CikLily Putih said...

@azieazah
moh kite try ek

CikLily Putih said...

@Salmiah
cepat try..