Monday, January 21, 2013

Cantik Sungguh NEELOFA Nie

Hi Korang,

Memang syiok betul dapat bergambar dengan HOST rancangan MELETOP ni kan.


Itulah memang tak sangka betul.

Boleh plak terjumpa dengan NEELOFA masa event Johnson ari tuh. Betul korang, in person Neelofa ni memang cantik. Peramah plak tu kan, senyum tak lekang. Yang penting kulit licin betul.

Patutlah ramai peminat lelaki yang minat gile dengan dia ni, terutama sekali blogger makan ni, agaknya kalau aku bawak dia pi jumpa Neelofa ni boleh pengsan dia agaknya ek.

Ok dah ni je dulu

Happy Monday Blues Korang!




10 comments :

Farah Waheda Wahid said...

wah gambar dengan neelofa...mesti ramai yang jeles ni...

sis...tang Monday Blues tu yang x tahan tu... hu hu hu... sesak mengenangkan esok... lol...

- zuriey - said...

cantik2.. memang ramai laki admire kat dia

Nigina said...

adik aku ckp dia mmg peramah kalau orang dah kenal ngan dia....

Ma'am IEDA said...

setuju... dia mmg cantik... sweet sangat kannn...

Azueriena Norash said...

memang cunn ler neelofa nie...dier senyum bikin ramai yg cairr maaa...suker nengok kulit dier jugak...gebusss jerkk

mairamanja said...

best yeh dpt amik pix ngan artis..hehe

hazman aka species1980 said...

perghhh.... comeynya mek klate sorang nie...adesss saje je ko kan... tapi in real mesti dia KURUS kan....

Dkna Abza said...

dkna pon giler tengok nelopa! hohooo..

AlyzaFisol said...

neelofa mmg sangat cantik...mak nye pn cantik... :)

Azham Vsvc said...

OMG!!! She hugged you hehe...jangan basuh baju tu akak hehehehe :P