Sunday, January 13, 2013

Fear Factor Selebriti Malaysia, Confirm Aku Tak Boleh Buat

Hi Korang,

Baru je abis tengok Fear Factor Selebriti Malaysia tadi kat Ch 134 Mustika HD ni.


Cemas + geli pun ada


Ermm untuk minggu ketiga ni task diaorg kena bukak kunci dengan combination nombor yang ada dalam balang berisi ulat yang busuk, siput, ntah apa-apa lagi keladak yang aku sendiri pun tak sure itu apa.


Untuk second task, diorg kena pukul penanda sambil di tarik dengan kereta kuda. Alah nampak cam senang tapi bila dah tengok mak ai susah gak tuh

Bayangkan kalau aku yang kena buat kedua-dua tuh?

Memang la buat jugak but dalam hati ni mesti menjerit-jerit takut punyalah. Bukan apa takut ulat-ulat tu masuk dalam mulut terus termuntah nanti. Lagi pulak aku kan pakai lens, kang masuk mata oooo

Tapi bab pukul tiang tu aku suka coz rasanya boleh buat kot but bukan pukul tiang la, just tukang pegang tali tu boleh la.

Tapi personally speaking kalau Mr Big ajak masuk game-game cam ni memang aku tak nak. Rasanya fear aku belum lagi boleh dihilangkan kot

Kalau korang plak cam ne, BERANI ke PENAKUT cam aku?

Anway happy weekend korang...





7 comments :

Myvitrd said...

Tak sempat tengok.... Huhu.. Tunggu ulanganlh... Sapa menang minggu ke3

eray said...

kalau bab2 action tu boleh tahan lagi, tapi kalau mende2 ya
ng geli2 nie tak sanggup...huhuhuhu

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-kehamilan-shaklee-cantik-sihat-dan.html

azieazah said...

Belum cuba belum tahu. Cuba la dulu. Mana tahu, fun!

hazman aka species1980 said...

rasanya kalau ade tawaran wang tunai boleh motivasikan kita lawan rasa takut nie

Princess Syazliyana said...

klau saya penakut heheh. tak berani aihhh >< kalau yg ulat2 tu.. huhu

Mawar Putih said...

sye pun memang confirm x boleh nak buat punyer :)

Amanda Suria said...

bab ulat SA surrender..mak geli nok ulat besor2 mcm tu..mcm ulat mulung tuh....