Friday, January 11, 2013

Kereta Kebal Pulak

Hi Korang,

Selain daripada kereta-kereta kecik yang dah melambak kat umah ni. Mr Big menambah lagi koleksi RC Toys yang terbaru

Inilah dia

Tanker RC

Ya ampun, now dia memang tengah gilakan tanker ni. Abis semuanya kedai yang jual kereta-kereta RC dia heret aku pi sama, segala tempatla daripada aku tak tahu jalan sampai terus expert tempat tuh.

Itula kalau dah minat kan, segala menda semua dah tak heran lagi.




5 comments :

hazman aka species1980 said...

nie kira kategori COLLECTIBLE ITEM la kan....biasanya dah dewasa baru boleh kumpul banyak cenggini....

mairamanja said...

dari segment mak dara..follow sini yeh

CikLily Putih said...

@Hazman
sakit kepala aku beb... lotih nak melayan lah

CikLily Putih said...

@mairamanja

salam kenal.. jap lai kite singgah ek

Ratu Hatiku said...

hehehe...ank lelaki mmg mcmtu kan..ank saya pun sama jerk.. :D