Thursday, January 17, 2013

JELLY BUNNY, Kasut Plastik Saya


Hi Korang,

Agaknya dah trend kot, kalau menda-menda yang comel lagi sweet ni memang akan cepat tersebar, memang VIRAL sungguh.

Aku pun sama gak.


Merengek dengan Mr Big tak pasal-pasal selagi tak dapat kasut plastic yang nampak cam jelly ni. So hari tuh rasanya bulan lepas kot dengan nak tak naknya, Mr Big pergi jugak KLCC setelah dah kena paksa kan. Time ktorg sampai depan kedai ni,orang tak berapa ramai sangat so boleh lah lepak lelama sket pilih yang mana berkenan.


Kalau tengok dari luar kedai, memang nampak cam jelly warna-warni yang macam nak makan je. Diorg ni plak gantung kasut ni semua ikut colour code so cam cantik gituh la.

Ok tengok-tengok yang bergantung ni, cantik kan.



Dah tengok design mana yang nak? Ok cuba time. Testnya semua kasut yang ada kat sini, ikut kesesuaian dan warna kegemaran korang lah. Semua aku test, biru, merah, grey, coco asal ado nama nya.




Dah pilih-pilih, ok fashion show time depan Mr Big, so nanti dia judge yang mana sesuai atau tidak. 3-4 kali gak aku bertukar kasut sebab kaki tak sesuai dengan si Jelly Bunny ni.

my real jelly bunny

Dah dapat idaman hati, terus je bayar. La murah rupanya RM29 je. Aku cam tak percaya sebenarnya siap tanya cashier tu betul ke tak dan rupanya ye.


Yeah ! dapat jugak kasut plastik idaman hati. So boleh lah melaram sepuasnya tapi jangan sampai kena kejar lembu dah ler.


Merah sangatlah mak ngah!


4 comments :

Zurina Hj.Zainal said...

kt mana ni? nk cari gak....:(

Im happy being alone said...

i've got one too!hehe..sesuai di pkai ketika musim tengkujuh..hihi

Azueriena Norash said...

ha'ahhh sgt comel kasut nie....cute jerk...selesa x pakai...agak2 melecet x tuu?

Qashmere said...

OMG! I need to get one pair of those! Dah lama benor tak ke KLCC...harga pon not bad