Saturday, January 5, 2013

Finalist Anugerah Juara Lagu Ke 27

Hi Korang,

Memang HOT keyword bagai blogger yang dahagakan trafik berkoyan-koyan time-time weekend ni.


Mana taknya Anugerah Juara Lagu (AJL) yang ke 27 akan berlangsung pada 6hb Januari ni di stadium Bukit Jalil. Boleh jadi hang Twitter tu nanti dengan komen-komen bertauliah dari penonton kan.

So ini dia Senarai Finalist Finalist Anugerah Juara Lagu Ke 27


Idola – Azlan & the Typewriter

Pelangi Senja – Stacy

Terukir Di Bintang – Yuna

Anak Kampung – Jimmy Palikat & One Nation Emcee

Ombak Rindu – Hafiz & Adira

Tanpamu – Amir Jahari

Lagu – Bedroom Santuary

Teman Pengganti – Black & RJ

Ku Akui – Hafiz

Simetri – Hazama & Amy Seach

Andai Ku Bercinta Lagi – Mojo

Patah Seribu – Shila Amzah



Korang rasa siapa boleh menang?

Jangan tanya aku coz aku rasanya semuanya hebat. Semuanya lagu kegemaran aku. Kalau ada undian dan confirm-confirm aku vote semua lagu ni.

Alah korang tengoklah nanti kat tv ek. Aku dengan Mr Big dapat special pass dari CELCOM untuk ke majlis berprestij ni. Dah confirm-confirm, aku akan paksa Mr Big snap gambo bebanyak kan.

Selamat Menonton ye...



4 comments :

azieazah said...

Saya sokong MOJO!

Hanih Borhan said...

tulah kan,semua lagu best2...hmm...

untunglah ada tiket! saya dengar dari radio je lah gamaknya...takpun,kalau ada live streaming bagus jugak...kena search nanti...

luqman zakaria said...

yuna tetap dihatiku!hehehe..

Mama Adam said...

agak2 sapa menang eh?
tgk tgk la ni... depan tv