Friday, January 18, 2013

Pasangan Selebriti HOT Scha Dan Awal Ashari

Hi Korang,

Saje nak tunjuk kat korang gambar sweet ni

Scha Al Yahya dan Awal Ashari

Sweet kan!

Itulah jeles mak tau noks! yelah sama cantik sama padan bagai pinang di belah-belah gamaknya.

Masa ni sempat aku ambil masa Listerine event hari tuh. Scha memang peramah dan cantik. Simple je orangnya. Ada lagi gambo diorg, nanti la ek.. 

Tapi aku dengan Mr Big pun HOT Couple gak, ye paling HOT pasal makan je lah....

ehehhehehee

Salam Jumaat korang...


8 comments :

Wan Amira said...

memang suke tengok awal & scha, rasa bukan pasangan yang nak control cun ke ape.. sama cantik sama padan

Zurina Hj.Zainal said...

salam jumaat! cik lily apa kurangnyer...hot blogger gak kannnn...:)

Afasz said...

scha tu tgk muka pon tahu dah peramah kan :D

Zura Tamin said...

janji hotttt hehehehe

adza irdawati said...

memang sama cantik sama padannnnn

Mas Zull said...

assalamualaikum cik lily....so sweetnya mereka...;)

intan aulia kolbi said...

hi, nice blog dude (y)
don't forget visit me back :D

Nory Zoulkefle said...

dorang ni memang sweet couple...

suka tgk dorg..