Monday, February 4, 2013

P1 MX 230 Sememangnya Jadi Idaman

Hi Korang,

Ok kite flash back balik 2 entry terdahulu iaitu dapat MX 230 dan outing dengan P1Mudah sket korang nak paham kan.

Sambung balik kisah MiFi MX 230 ni


Pengalaman dapat guna device canggih dari P1 ni memang best. Mana tak nya kemana-mana je berjalan dengan internet. Kira macam HOTSPOT plak tuh. Senantiasa WiFi di tangan.

Aku pun check it out kat website P1 ni ternyata ada kempen baik punya untuk device MX230 ni



Not bad jugak pakej yang di tawarkan.


Yang penting, saiznya yang kecil dan muat-muat masuk poket so senangla nak bawak berjalan.

Boleh la sesiapa yang tak de On the Go device ni mencuba kan.

Cuba dulu kemudian baru tau.




2 comments :

Cik Nurul Siezuka said...

P1... :)

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....menarik juga ni...:)