Thursday, February 28, 2013

GIVEAWAY | Mencari Follower Yang Ke 1000

Ini adalah STICKY POST, scroll down for new entries.

Hi Korang,

Macam tak caya je dah dekat 1,000 dah pembaca blog comot aku ni

Ye ke?

Alah tak caya pi tengok kat sebelah kanan tuh. Ada kan figure, but sekarang ni belum lagi cukup 1,000.


So kepada kengkorang yang suka stalk kat blog aku ni baiklah klik as follower kan, bukan apa aku nak bagi rewards sket la atas effort korang tuh.

Caranya :

1. Bila korang singgah ke sini, cuba check betul ke korang yang ke lucky  1,000.

2. Kalau betul, printscreen kat tempat followers tuh. Mesti nampak no 1,000 tau.

3. Email kat jajasayang@gmail.com segala details korang cam email, URL, contact no untuk special gift.


Ok itu je

Mudah kan. 

So be prepare ye....


5 comments :

Innanie | Ariffin said...

tahniah awal2. diterima tak? hehehe. akak teringin nak jumpa akak. nak berlaga pipi! heheh :)

Mia Liana said...

wahhhh lagi 10 je tu....

hazman aka species1980 said...

saperlah bertuah tu kan.....cik lily pemurah orangnya....

ashadin said...

yea yeay. cik lily sha yg ke 1000 ni tapi printscreen x ada pulak hehehe

Cik Nurul Siezuka said...

Lagi 3 org.. Kita tunggu siapa yg bertuah itu.. ;)