Thursday, February 28, 2013

Makan Dengan Amoi Cantik Di Du Viet Restaurant, KLCC


Hi Korang,

Tajuk tau mau kalah kan.


Memang pun aku pi makan dengan pompuan2 cantik, masa tu baru je abis even Marie France kan so harusla semuanya girlsssss..

Ktorg tak order apa-apa pun coz masuk-masuk je semuanya dah terhidang. So tak de la aku ke semua nama makanan ni. Jadi aku assume2 je lah ek.

Meh tengok apa yang di order untuk ktorg pompuan2 cantik ni

Spring roll



papaya salad

minum jasmine tea dulu jap


seafood kuayteow noodles

fried rice

First time makan makanan Vietnamese ni, haruslah sedap kan. Banyak betul rencah + rempah + daun ulam, diorg gunakan. Rasa boleh kurus gak kejap makan kat sini.

Ingat kalau ada free-free time, boleh kot buat food review kat restoran ni. Alah sesaje tukar angin plak kan, asyik makan kari je nak gak rasa makan daun-daun. Dah macam kambing plak.


Korang pun bolehla ke sini, kalau nak cuba ek.

Du Viet Restaurant & Café
Lot 416, Level 4, Suria KLCC,
03-2166 3630

Haruslah tiap-tiap ari bukak, ikut time KLCC la ye.

Kalau ajak Mr Big, memanglah aku tak merasa kan coz dia bukan minat makan cam ni. Kena cari regu gak makan menda alah ni.

Ermm sape aku nak ajak kan…

Korang nak tak?


12 comments :

Nory Zoulkefle said...

waahhhh cun2 nyer awek tu...untonglahh cik lily...hehe

Ezna said...

nampak sedap dan menyelerakan Nyumsss ;-)

Qashmere said...

Sedappppp....

Mas Zull said...

assalamualaikum CL....sedapnya tengok makanan2 tu...:)

Cik Nurul Siezuka said...

Akak yang daun daun hijau tulah sedap.. hehehe.. awet muda tu kak ;)

Izzat Eshak said...

Eh, pen merah pun ada

hazman aka species1980 said...

beb.... menarik jugak nie... ISNIN aku offday memang plan nak lepak n movie marathon kat KLCC....

CikLily Putih said...

@nory
memang cantik2 diorg nie..

CikLily Putih said...

@k. ezna
memang sesuai untuk orang diet tau

CikLily Putih said...

@qashmere & k mas zull
memang sedap yang amat tuh

CikLily Putih said...

@k. ezna
memang sesuai untuk orang diet tau

CikLily Putih said...

@Nurul
itulah, bedal tu yanGg banyak sekali