Friday, February 15, 2013

Dah Hilang


Hi Korang,

Dekat 2 minggu aku mencari kucing yang selalu aku bagi makan kat parking ni.


Memula ingat dia dah beranak kot

So meratalah ktorg tawaf sai’e kat block ni mencari kucing tuh. Asal balik keje je, pi ronda pusing block. Kot-kot dia sembunyi anak-anaknya dari kena amik kan.

Maklumla kucing tu comel, lepas tu bijak plak.


Dari jauh dia dengar bunyi enjin kereta aku dah terus berlari kat parking tunggu nak bagi makan kan. Kekadang tu agaknya kalau aku bagi makan banyak, dia walk down dengan ke lift, kira cam escort plak kan.

Ishkk sedih plak, dahla makanan dia sepaket beso aku beli.

Tup-tup aku terperasan kertas kat beam tiang tadi (baca entry ni)

Ntah-ntah cleaner tu dah buang kucing aku tak?

Ermm

Jeng..jeng..jeng..

Tak per balik karang aku pi serang JMB!

Dan pesanan untuk makcik cleaner jahat tuh…

Aku akan serakkan sampah kat dalam bilik sampah tuh tau….

Sambil tangan posing Jahat budak jahat!!.. macam citer Hantu Kapcai tuh


7 comments :

Qashmere said...

Sian kena mencari kucing ni..mesti dia pon rindu cik lily jgak

Amanda Suria said...

ngan kucing pun xde hati perut..apa ke teruk sgt perangai dorang

Cik Nurul Siezuka said...

alooo sygnyer Kak Lily.. comel tul kucing nih..

ashadin said...

sayangnya cik lily dgn kucing ye? bagus2.. sha ni penakut ya amat dgn kucing hehehehe

Dunia Wilma said...

Teruknya mak cik cleaner tu...
Tidak berperikemanusiaan betul bah...

P/S: Maaf CikLilyPutih...Wilma dah lama tak datang sini...

Syahmi Zidane said...

Eiii zalim nye makcik cleaner tu

Syahmi Zidane said...

Eiii zalim nye makcik cleaner tu