Monday, February 4, 2013

BE MINE by Tasha Manshahar

Hi Korang,

Aku tak paham cam ne orang boleh kerja dalam keadaan senyap sunyi.

That it so not ME!

Bagi aku senyap dan sunyi ni bila time kita tidur. Barulah nyenyak dibuatnya.

Lately ni kat opis aku ni cam tu lah, sunyi sepi bagai di langgar geroda. Kekadang tu dari pagi sampai ke petang senyap je. Yelah sampai satu apa pun tak dengar melainkan bunyi keyboard di ketuk dan mouse di tekan.

Memasing cam serious giler kyushuk mengadap menda petak HITAM tu kan sebab nak tau apa yang terkini kat dunia hari ni. Yang best tu sampai tak bercakap pun ada, kecuali bila ada hal penting je.

Cakap orang plak, aku pun sama gak ek.

Sibuk melayan you tube video klip Tasha Manshahar ni

Mehla tengok sket, alah aku tau korang pun tengah boring gak kan



Simple dan sweet je kan video klipnya.

Lirik plak catchy, pasal cinta masa kini. Dah 6-7 kali aku view coz nak hilangkan ngantuk.  Budak pompuan yang nyanyi ni pun not bad cantik. Hijabster la katakan.

Dah tu je, malas nak tulis pepanjang.


3 comments :

Farah Waheda Wahid said...

lagu ni memang catchy kak...saya pun suka... ^_^

hazman aka species1980 said...

beb, tak keluar la gambar video tu..... cer copy paste balik code youtube tue....

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....bestnya layan juga..:)