Wednesday, March 6, 2013

GAMBAR | Lamborghini Veneno - Racing Prototype Super Sports Car

Hi Korang,

Saje je nak tunjuk kan korang gambar kereta Lamborghini Veneno ni


Alah ianya prototype kereta racing prototype dan kereta atas jalan yang direka sempena ulangtahun yang ke 50 Lamborghini Automobile


Malas aku nak karang ayat bebanyak sebab korang bukan baca pun kan, meh layan je some facts mengenai Lamborghini Veneno ini.



The facts about Lamborghini Veneno

1. Only three unique units of the Lamborghini Veneno will be built and sold. 

2. Its design is consistently focused on optimum aerodynamics and cornering stability, giving the Veneno the real dynamic experience of a racing prototype, yet it is fully homologated for the road. 

3. With a maximum output of 552 kW / 750 hp, the Veneno accelerates from 0 to 100 km/h in just 2.8 seconds and the top speed for this street-legal racing car stands at 355 km/h.

4. It is priced at three million Euros plus tax – and all three units have already been sold to customers.

5. an extremely fast-shifting 7-speed ISR transmission with 5 driving modes and permanent all-wheel drive.

6. Veneno is the name of one of the strongest and most aggressive fighting bulls ever. He is also famous for being one of the fastest bulls in the history of bullfighting.

7. The exclusive alloy wheels measure 20 inches at the front and 21 inches at the rear and are equipped with center mountings.

8. The Veneno is painted in an all-new, grey metallic-look color with individual parts gleaming in the black of the visible carbon-fiber structure.

9. The only car to display all three colors of the Italian flag as an accent is the car shown at Geneva, the unit which will remain property of Lamborghini. 


Paham tak?

Ermm aku dah agak dah, pi refer kamus ek.

Ok ok aku terpaksa tulis dalam English coz terms dia susah nak translate. Aku takut jadi lain dibuatnya nanti plak

hehehehehhe


Kalau korang nak tau lebih lanjut pasal kereta canggih ni, klik je kat link bawah ni ek.



For more photos, please visit:

For more videos, please visit:

For more information on Lamborghini's 50th Anniversary, visit the Website:


Bilala agaknya boleh merasa pakai kereta canggih cam ni ek.. Ermm mudah-mudahan satu hari nanti.

Insyallah...



5 comments:

KiD said...

aku nak beli side mirror dia... gaji brape bulan laaa dapat beli... haahhaaaa

Ezad Skytech said...

mmg smart habis Lamborghini Veneno...padan la dgn harganya kan...sebiji RM15 juta...:D

Farah Waheda Wahid said...

awesome la kak... tengah imagine kalau test drive ni... cam best jer...ihikss....

mommyNadia said...

Pagi2 ni laki aku suruh aku pi cari gmabar keta ni kak, pagi2 dia dah bersyarah pasal keta ni dalam keta tadi. Tak susah2 nak google,CLP dah letak. Lain macam jugek keta ni hahah!

jal said...

cik lily tunggu Malaysia ni tak letak TAX mahal2, insyaallah kompom 89% rakyat Malaysia mampu beli kereta ni dan kereta seumpama ini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails