Sunday, March 24, 2013

Resort World Genting's YNOT Graffiti Competition

Hi Korang,


Tau ke pasal YNOT Graffiti Competition anjuran RWGenting ni?




La tak taunya, Meh aku citer sket


Projek ini merupakan ditujukan kepada golongan muda dimana mereka-mereka ini boleh mengexpressi perasaan mereka dengan melakar lukisan kreativiti mereka di Genting's Outdoor Theme Park


Nak tau lagi? Meh tekan kat sini, Genting Malaysia


Maknanya, akan ada 1 artwork je yang akan terpilih sebagai pemenang yang akan berpeluang melukis artwork mereka kat Taman Tema Outdoor Genting! Best kan


Aku dah tengok artwork diorang ni tau. Cantik wei,memang berseni tau.

Apa pun jom tengok beberapa bus shelters yang kawasan Lembah Klang ni di Graffiti kan.

Chekri Jalan Raja Chulan

IACT Jalan University

Nazmi Jalan Sultan Ismail

Alpha Jalan Semantan

Aswara Jalan Ampang

Alpha Lebuh Bandar Utama

Aswara Jalan Pudu

IACT Jalan Barat


Apmacam? unik kan. 


Conteng ikut suka tapi siapa pun tak boleh marah kan. Sebab tu lah eloknya join competition ni.


Kalau korang nak view artwork diorang dan VOTE sekali, boleh je log in kat Facebook App Page here

Jomlah tengok wei.