Tuesday, February 7, 2012

Macam Tak Percaya Dah 1000

Hi Korang,

Diam tak diam dah 1000 entry aku tulis dan post. Ya Allah macam tak percaya lah. 



Rasa cam baru je belajar menulis kat blog ni. Daripada belajar tulis yang merapu-rapu sampai menulis info untuk rujukan orang yang membaca. Kira macam hebat jugak proses pembelajaran aku dalam dunia blog ni. Macam-macam yang aku dapat tahu dunia luar dengan menulis blog ni.

Hopefully aku dapat menulis dengan lebih baik dan berguna lagi. Doakan lah ye.

Maybe nak buat contest sempena entry ke 1000 ni. Tengah kumpul hadiah apa nak bagi kan. 

Thks..

20 comments:

Sharinginfoz said...

aiming for 10,000 pula ya

M Fizan said...

untunglah cik lily dah 1000 entri.. kita ni baru 300 lebih.. baru belajar selok-belok.. otai lar ni.. hehe

JMR said...

diam tak diam dah 1000 ek..dlm masa brapa lama ek 1000 tu CLP?

Myvitrd said...

Terbaik cik lily... diam2 nanti mesti dah cecah 10k entri pulak..

KiD said...

Wow..hebat lah. Dan tahniah CLP. Keep it up yea..!!!

Syigim said...

wow 1K!!! tahniah, i lagi 200+ nk ke 1000 ;) lambatnye lagi....

selama baca blog ni, mmg suka sgt all the postings, sbb cara penulisan u yg lepak n honest, mcm berckp dgn readers tp xde nk guna shortfrm yg xpaham - ur being urself :) so tulis ape pun, best :)

keep it up hingga ke 2000 posting pulak!

Tihara said...

tahniah, banyakny entry :)

Cik Kamoo said...

Tahniah....terus menulis!

kisahsensasi said...

sempoi la beb...itu pun rasanya patut lebih lagi kan....sebab banyak benda yang tak sempat nak update kan... tahniah

isabelle said...

sila buat giveaway.hadiah best2 tau

CikLilyPutih said...

@sharinginfoz
hopefully. banyak gak entry nak tulis nie.. thks

CikLilyPutih said...

@M Fizan
alah suke2 je menulis nie, nak hilangkan boring. usaha lagi ek

CikLilyPutih said...

@JMR
ermm 2 tahun cam tu lah. aku kan malas nak update sgt, bukan cam ko kan kahkahkahak

CikLilyPutih said...

@Myvitrd
of course, aim untuk tu now..

CikLilyPutih said...

@Kid
alah ko pun samo gak.. meh kite tulis bebyk ek

CikLilyPutih said...

@syigim
wah pujian melambung, kang koyak plak jeans yg tgh pakai ni.

actually i learned a lot from u gak. u tips blogging really helps me..

thks u tau

chaiyok3x

CikLilyPutih said...

@Tahira
TQ, u pun boleh gak..

CikLilyPutih said...

@Cik Kamoo
u pun sama tau, tulis je apa yg dirasakan sesuai kan

CikLilyPutih said...

@kisah sensasi
itulah, ada byk lagi nak tulis pun tak sempat lah

CikLilyPutih said...

@belle
itulah tgh jenuh gak nak fikir nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails