Thursday, February 9, 2012

Episod Akhir Drama Gemersik Kalbu

Hi Korang,

Hah, rasanya ramai dah tau ending drama gemersik kalbu ni kan. Of course lah menarik.


Meh aku citer sket:

Aria tu actually cousin Suffian, diorg berpakat dengan Zila (adik Suffian) untuk kenakan Raihana ni. Sampai lah si Raihana ni merajuk bawak diri balik ke Layangan. Nasib baik Hisham called Suffian and declare apa yang dah jadi dan bagitau ada kat sana. Kira Hisham tu dah redho lah apa yang jadi antara dia dengan Ana.


Suffian datang ke Layangan dan jelaskan everything mengenai salah paham yang berlaku. Then Ana dah mula accept apa yang jadi dan menerima Suffian seadanya.

Last part tu kelakar sangat, Raihan plak kenakan Suffian balik. Terkekeh aku gelak kan.


Itu je, happy ending kan. Kalau ending sedih harus ramai yang komplen/emo/marah-marah tak tentu arah kat Facebook dan Twitter.

Aku paling suke Suffian cakap 'Saya Nak Awak' alah sweet sesangat lah..

CLP notes : Kalau Mr Big cakap cam tu kat aku, rasanya terus hanyut di buatnya khakahkahkahak..







10 comments :

ak yuyunz said...

dah lama tak dengar hubs cakap gitu.. sekali terpacul mau pengsan terus haha..

KiD said...

aku tak tengok sangat citer nih.. huhuhuhu

Unknown said...

tengok cerite ni lompat-lompat sebab tak berape gemar lead actress tu

hazman aka species1980 said...

beb....bile citer nie abis repeat episod vanila coklat pulakkk...

Unknown said...

Nnt nak tgklah cerita ni...mana lg, kenalah cr dlm youtube...hehehehe

Cik Lily Putih said...

@ak yuyunz
itulah memang melompat2 dibuatnya

Cik Lily Putih said...

@Kid
ko tu memang layan unifi je kan

Cik Lily Putih said...

@Em' Family
oh ye ke, ok gak lah citer nie

Cik Lily Putih said...

@hazman
vanila coklat aku tak sempat nak tgk lagi lah

Cik Lily Putih said...

@Marya
memang pun pi search kat you tube cepat ek