Wednesday, January 25, 2012

Muda Dengan Hanya Setitis L’Oreal Youth Code Pre-Essence


Hi Korang,

Ingat tak aku penah citer yang aku  ada pi L’Oreal event last month. So one of the product yang diorg duk perkatakan ialah L’Oreal Youth Code ini. Aku dah lama dengar tentang product ni so memang tertunggulah info mengenai Youth Code ni.


Actually L’Oreal Youth Code ini merupakan langkah pertama untuk korang dalam mengaktifkan proses pemulihan semulajadi kulit dari dalam. Terdapat Pro-Gen Technology yang direka khas oleh L’Oreal Paris untuk meningkatkan keupayaan kulit supaya  nampak lebih muda secara semulajadi.

Sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki ke wanita apa jua umur pun. Dengan hanya setitis Youth Code ini, korang gunakan pagi sekali malam sekali sebelum pakai skincare lain. Kira cam jimat gak lah, one drop je boleh tahan lama lah kan.


Keberkesanannya?

Dengan menggunakan Youth code Pre-Essense, hasilnya kita leh nampak serta merta

Satu Titik – kualiti kulit berubah. Kulit terhidrat dan licin selembut sutera, tona kulit kelihatan segar.

Dalam 1 Minggu – Kulit mula kelihatan lebih muda. Tekstur adalah baik dan lebih anjal so kulit kelihatan berseri.

Dalam 1 Bulan – Kulit jadi muda, seolah-olah masa time muda-muda dulu.


L’Oreal Youth Code Pre-Essence ini boleh di dapati di kesemua farmasi dan pasaran di seluruh negara dengan harga RM105.90 sebotol. Tapi tahan lama coz satu titis je kann setiap hari.

So apa lagi, nak muda nak cantik meh kita gunakan Pre-Essence hebat ni dari L’Oreal Paris. Maya Karin pun guna gak product ni, so tak de sebab korang tak leh cantik macam Maya Karin kan.

Coz korang kan begitu berharga

CLP notes : Kulit aku ni jenis berminyak kira cam lambat sket nak absorb kan sebab essence tu nak lalu cam payah sket coz banyak lemak kat pipi aku ni dia kena langgar.. khakahkahakha. Bila ada perubahan sket, nanti aku tunjuk kat korang ek


7 comments:

awek retro said...

serius nak tgk keberkesanan produck nie..tertarik bile dgr ramai yg da try..tp salu yg try too mmg da cantik..hihi

POSH76 said...

tingin lak nak mencuba..cam bess ajer...awet muda u

sW33tdARLiNG said...

aku pengguna loreal so nanti boleh ler try pakai

CikLilyPutih said...

@awek retro
nanti kite tunjukkan hasilnya ye

CikLilyPutih said...

@POSS76
tulah tengah nak cuba. klu berkesan i roger u

CikLilyPutih said...

@sweetdarling
bagus2.. meh cuba ek

Papa-NtiQ said...

leh caye ker product tu cik lily...hehehe...kalu dah kerepot dan lewat petang macam saya nih rasa nye nak kene sapu ngan acid kot haha. Saya tengah blogwalking nih dan singgah sini nak baca post2 cikLily yg menarik lagi kelakor kekadang tu...jumpa lagik yer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails