Saturday, January 28, 2012

Hadiah Dari Perdana Menteri

Hi Korang,

Bila dapat parcel dari Perdana Menteri punya office ni hati aku dah berdetik lain je. Fikir-fikir balik ada apa hal plak PM anto barang kat aku ni. Risau plak rasanya.


Tup tup bila bukak, cuba tengok.


La t-shirt rupanya.  Ingat tak ktorg pernah dapat invitation pi hi-tea dan breakfast dengan beliau kan.  Rupanya ada ole-ole lagi dari Dato Seri Najib Razak. Dapat sorang sehelai. Jadilah kan. 


Tengok aku dah melaram pun hari tuh masa pi Stockholm. Stockholm ok! Bandar terbentuk dari air. Korang hado ke..

CLP notes : Comey kan logo kat t-shirt tu ek dah macam foursquare punya sign je.

Anyway happy weekend korang...



3 comments:

MaryaYusof said...

Salam ciklily,
Amboi, bestnye dpt hadiah misteri dr PM...tuah badan ;)

cik chinta said...

beshnye, dpt mnde free.

hazman aka species1980 said...

perghhh.... limited edition je nie kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails