Tuesday, January 24, 2012

3 Hari

Hi Korang,

3 hari tanpa internet
no FB, tak dapat nak tulis status

3 hari tanpa internet
tak dengar langsung bunyi tweet-tweet berkicauan

3 hari tanpa internet
blog memang tak de update

Memang terasa bosan gila. Macam katak bawah tempurung.



3 hari tanpa internet
Seronok bercuti ke sana kemari

3 hari tanpa internet
Dapat makan sesedap hati

3 hari tanpa internet
Sempat bergossip2 dengan family members yang jarang jumpa

3 hari tanpa internet
Sembang dengan kengkawan lama sampai tak ingat dunia

Kesimpulannya 3 hari tanpa internet ni memang totally mengajar aku cam ne nak survive without internet kan. But dapat jugak aku tau hal dunia luar gak.

CLP notes : Kite enjoyyyyy!



10 comments:

hazman aka species1980 said...

Memang kalau bizi ngan aktiviti luar boleh cover HARI TANPA INTERNET....

MaryaYusof said...

3 hari tanpa internet... rasa tak lengkap hidup...hahaha... Ketagihan melampau! :)

Bella Enveeus said...

huhu.. saya tidak boleh survive tanpa internet :(

ShashaCahaya said...

Kat mana ni 3 hari tanpa internet?

Ma'am IEDA said...

true enough...like those days when there was no internet or HP, still boleh tau hal2 dunia gak kan... Saya tertinggal HP for 2D at home masa kluar gi holiday, alhamdulillah still can survive... hahahaaa

CikLilyPutih said...

@hazman
nasib baik tak sponsored post, klu tak abisss aku

CikLilyPutih said...

@marya
memang pun,boleh bengong sekejap dibuatnya

CikLilyPutih said...

@bella
itulah dah ketagih kan

CikLilyPutih said...

@shasha cahaya
mana lagi, pi bercuti lah kan

CikLilyPutih said...

@madam ieda
itulah, depends on individu. ada yang ok ada yg tak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails