Sunday, January 1, 2012

Hari Pertama Di 2012

Hi Korang,

Ermm tik tok tik tok kejap je masa berlalu, dah satu hari dalam 2012 ni. Aku? more rileks kat umah je. Maklumlah seminggu bercuti kan. So balik dari umah mak aku pagi tadi terus je mengemas apa yang patut. Yang berabuk di lap2kan, lantai disapu2kan, kain dilipat2kan dan memacam lagi lah.


Then petang, balik plak ke umah MIL. Nasib baik dekat je KL kan. So taklah hassle sangat. Lepak2 then dinner kat luar. Now tengok rileks2 layan citer TRON kat Fox Channel yang baru ni. Not bad jugak filem yang ditayangkan sangat menarik.

Macam tu lah aku abiskan masa on first day 2012. Sangat santai.

Anyway, mood berblogging akan bermula secara agresif tak lama lagi setelah settle 'jet-lag' bercuti aku ni ek.


7 comments:

Em's Family said...

selamat habiskan cuti yang tinggal sehari je esok :(

hazman aka species1980 said...

perghhh.... ayat jet lag ...gaya macam org balik over the sea la my friend....hehehehe

MaryaYusof said...

CikLily, jgn 'jetlag' lelama sangat ;)

POSH76 said...

cumil tuceng...hepi new year

Ma'am IEDA said...

Selamat kembali bekerja... Happy 2012! Banyaknya meow meow... Me likee...

teeth clip said...

Hari pertama kuliah cukup menyenangkan karena saya bertemu teman-teman baru. Kami saling berkenalan dan saling menanyakan asala sma.

teeth clip said...

Disela-sela munajat kepada Allah SWT di gunung Tursina, Nabi Musa bertanya: "Ya Allah, siapakah tetanggaku nanti disurga?"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails