Friday, January 6, 2012

Jom Lompat

Hi Korang,

Nak ambik gambo lompat tak? meh tengok sini.


Memula kena standby dulu. Pasang kuda-kuda kan. Ok Ready 1 2


Itu bukan lompat. Itu eksen je lebih. Pemalas betul, patutlah gemukkan.


Hah, kan dah boleh tu. Bukan main tinggi lagi. Siap posing sambil melompat kan.


Ok ok cuba lagi sekali bertiga plak. Lain pose ek. Kan cantik tuh!


Apa macam? boleh tak korang ikut. Senang je kan.

Actually aku amik gambo lompat ni lebih kuran 45 minit cam tu untuk gambo tu jadi perfect cam korang tengok tu kan. Dah lah time ni matahari tengah mencarak naik kan. Bukan main gelap muka aku time tuh. Mana taknya suruh orang gemuk melompat, haruslah amik masa kan. Ingat senang ke nak lompat2 sesuka je. Boleh putus nafas ooo.

CLP notes : terasa ringan jap coz boleh lompat tinggi kan. Tapi lepas tu sakit belakang bukan main lagi tau.


2 comments:

hazman aka species1980 said...

aksi gambar terapung cenggini memang best...tapi mmg semput la kan untuk heavyweight cam aku nie...hehehee

MaryaYusof said...

Kih kih kih...lompat jgn xlompat...comel jerk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails