Tuesday, January 31, 2012

Frame Kaca Comel

Hi Korang,

Masa aku pi NAPBAS Nite hari tuh, ktorg kenalah amik gambo dekat backdrop yang dah di sediakan. Memang cantik area tuh. So pose lah reramai. Ingatkan dapat gambo malam tu jugak but no kena collect later.


So rasanya 2 minggu lepas kot, aku pi office Nuffnang tuk collect gambo ni. Ingat kan bagi gambo je rupanya siap frame sekali. Yang best framenya kaca okeh. Tebal dan tak boleh nak jatuh lah kalau tiup angin.


Cantik plak gambo aku dalam gambo ni. Tunjuk dengan Mr Big, dia boleh cakap ape, yang dia ada pompuan gemuk pipi tembam je dalam gambo tuh. Kurrenngg tau.. Suka nau nak kecikkan ati aku yang beso ni. kahakhak

Anyway, thanks Nuffnang for this. Memang aku simpan elok-elok lah buat kenangan.

CLP notes : kalau tau hari tuh, amik gambo bebanyak kat situ lah.. Ruginya..


6 comments:

Qhaifa Nur said...

cantik sekali...
kenangan hidup tu..

sW33tdARLiNG said...

dia puji tu sebenarnya.. tp nak puji lebih2 dia takut kau lari tinggalkan dia cari orang lain.. kekekekeke

JMR said...

glamer le cik lily nih..:-)

CikLilyPutih said...

@Qhaifa Nur
itulah, simpan elok2 ni

CikLilyPutih said...

@Sweetdarling
elek puji konon.. pi rahhhh kahkahka

CikLilyPutih said...

@JMR
apsl ko tak pi ari tuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails