Tuesday, January 10, 2012

Sekali Jumpa Jadi Gamat

Hi Korang,

Semalam abis je pi memanah asmara dengan #GTBMY kat Star Archery Times Square, ktorg pi lepak2 kat mapley belakang shopping complex ni. Hah sebab lama sangat tak jumpa so memacam citer kuar lah kan. Daripada yang biasa-biasa sampai ke mengarut-mengarut. 

Yelah bila mamat tourist bali jumpa dengan kaki makan tersohor di tambah plak dengan pasangan kaki wayang ni terus gamat jadinya mapley tuh. 


So bila nak balik si mamat tourist bali ni, lambakkan hasil-hasil percutian beliau, hah berpinar mata aku kejap. Terus jadi rambang tak tau nak pilih yang mana satu. Bukan 1 atau 2, malah lebih dari 3 uolls..

Anyway, terima kasih lah kat tokeh astro bah icon for the gift dan jugak pada blogger kaki makan tersohor ni coz sudi belanje ktorg memanah asmara. Semoga murahkan rezeki korang berdua.

CLP notes : Tetiba berkobar-kobar nak pi Bali tahun nie. Surfingggggg...


3 comments :

NUNU EERA said...

byk jgk term2 bru yg bru tau smlm.. antranye stoberi.. huhu..

Mama Zharfan said...

beshnya dpt souvenir hehhe

MaryaYusof said...

Nak pergi Bali?? Memang terbaeek!