Friday, January 20, 2012

Peta Hidup

Hi Korang,

Meh hayati gambo yang aku attach nie


Rasanya paham tak? Pas tu tak reti-reti nak sedar ke..

Terima kasih to Blogger Muhaim coz bagi aku cilok peta ni kat blog dia. Aku memang betul-betul tertarik dengan peta hidup ni.

At least ada pengajaran di sebalik peta hidup nie.

Insaf tak?

CLP notes : Hari Jumaat nie elok ada entry kesedaran diri sket kan..


9 comments:

Mooniqueen said...

Aah la saya pun suka CLP...

Mooniqueen said...

Aah la saya pun suka CLP...

Ma'am IEDA said...

Renung-renungkan... dan selamat beramal... Salam Jumaat buat semua...

MaryaYusof said...

Ngeeeeeeee... tak insaf lagi tak tahu la...tq cikLily :)

Kumpul lah duit dr skrg... Doa2 air asia buat tambang murah ke sini...manalah tahu kan :)

daydeck86 said...

wey aku ada post la peta ni nampak sangat ko tak singgah kat blog picisan aku kan,... ehhehee

CikLilyPutih said...

@mooniqueen
bagus kan mende nie

CikLilyPutih said...

@madam ieda
jadi panduan hidup

CikLilyPutih said...

@marya yusof
itulah bagus peta nie.. tengah kumpul duit lah nie heheheh

CikLilyPutih said...

@deck
la ye ke? bila aku type kat google kuar blog org nie. aku pun cilok je lah kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails