Saturday, January 14, 2012

Twisties Superstarz Finale Party @ KL Live

Hi Korang,

Weekend lepas, aku dapat invitation ke KL Live untuk Twisties Superstarz Finale Party. Nama pun duta kan  of course mesti dapat invitation punya. 


Actually pertandingan ni macam American Idol lah tu, Twisties mencari bakat-bakat baru untuk diketengahkan dalam bidang muzik tak kiralah secara solo or band kan. Ada 8 peserta dan mereka di kehendaki perform 2 lagu untuk final ni. 


Mostly diorg ni bebudak student college around KL ni. Ada sorang tu baru 16 tahun Cheryl Koh, suara mantap macam Whitney Houston ok, ada jugak cam Bruno Mars, band-band pun best gak siap perform guna laptop tu sebijik cam sound engineer gituh kan. 


Sementara nak tunggu result tuh ada artise performance. Ada K Pop Clan, Mizz Nina, Nadira, Pop Shuvit. Not bad lah, bila time Mizz Nina dan Pop shuvit perform je terus riuh rendah dibuatnya. 


Aku tak tunggu sampai abis pun coz penat sangat berdiri dan mendongak, yelah duk depan sekali dari belakang ntah cam ne boleh sampai ke depan. So ktorg lepak kat luar jap bercamwhore then trus balik.

Anyway Congrats to Eddie Courtney coz di nobatkan sebagai Twisties Superstarz, tempat kedua Cheryl Koh dan tempat ketiga Band Avantguard.

Thanks Nuffnang for this invitation ye.

Actually gambo untuk event ni ada 250 shot but malas nak attached sebab banyak sangat.

CLP notes : Aku yang jadi seronok tu sebab banyak dapat twisties sampai Mr Big ari-ari bawak pi keje sebungkus satu. Sampai pi tengok wayang hari tuh, bawak 2 bungkus lagi. Jimat sket duit.



1 comment:

hazman aka species1980 said...

mesti best dengar music live nie....beb...nanti publish la citer pasal makan2x ko kat JB tu yekkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails