Tuesday, January 10, 2012

Senang Menang

Hi Korang,

Aku ni bukan lah geng comper macam MZ, Ayu Rafikah, Hdyat ada ada lagi lah kan, but aku suka gak join-join simple giveaway cam ni. Nama pun suka-suka dan hadiah pun suka-suka gak lah kan. 


Last 2 week, aku ada dapat email dari KL Vision. Kira macam online maganize pasal dunia entertainment gituh. Diorg bagitau yang aku menang jawab soalan quiz mengenai 'Westlife'. Hah, jangan tak caya aku memang minat gile dengan diorg nie sejak time sekolah dulu sampai la ni.

So pi lah collect kat opis diorg kat Bangsar. Nasib baik kira cam terrer gak nak ke situ kalau tak terus ntah kemana. Bangunan lama but bila masuk dalam cantik gak decoration, style chinese punya deco. Kejap je collectnya, check IC dan terus je sign.


Masuk-masuk kete je, terus pasang CD ni. Hah apa lagi terlalak-lalak x ingat orang lalu lalang kiri kanan. Boleh dikatakan semua lagu aku ingat, itu yang lagi seronok melalak. Sampai umah, sambung pasang kat dapur plak. Sambil masak sambil lah menyanyi lagi. 

Betapa seronoknya tu sampai Mr Big balik pun tak perasan.

CLP notes : Orang kata kalau nyanyi kat dapur dapat laki tua, ermm dah memang aku dapat laki tua pun. Tua  7 bulan dari aku. kahkahkahakhak


9 comments:

Bella Enveeus said...

hahaha..slalu gak gi KL Vision pickup prize.. 1st time gi ingat dah sesat masuk rumah org sbb dgn pokok2 bunga semua tak nmpk cam ofis.. haha keje kat ofis camtu pas keje lepak kat club sebelah.. :D

congrats on winning! :)

Wawa Tasliman said...

wah! wawa pun minat westlife.. flying without wings.. :)

KiD said...

uptown gurl satu!!!!

sarah said...

saya dulu pun minat gak dengan group nih..tapi dah senyap je sekarang nih..

Ma'am IEDA said...

Saya jugak ada kawan yg minat giler kat Westlife dulu. Masa Westlife datang KL dulu tu, member nak pegi concertnya, tapi mak tak kasi. Last2 dia ajak boifren dia pi ronda2 kat sekitar Sunway Hotel yang Westlife stay tu... hehee... Saya minat BSB... hahaa

isabelle said...

bestnya weh.
aku pun suka westlife.
i love u,shane..hehe

MaryaYusof said...

Westlife... suke jugak group ni zaman sekolah2 dulu... memori lama ni ...hehee

Cik NuNu said...

alamak.. westlife la.. dorg mmg best.. cncrt dorg aritu mmg enjoy je..

AyuArjuna BiGoshh said...

hadiah best gak tu :) tahniah :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails