Saturday, May 22, 2010

Tolong! Aku Dah Jatuh Cinta Dengan RSVP!

Hi korang,

Terlupa nak update ari nie lah. Leka melekat depan tv kan. Maklumlah aku kan sigila tv yang tegar.
Dari pagi tadi sampai sekarang, tv aku tak tutup dek leka menonton cerita2 yang best2.

Nie baru pas tengok Konsert Akhir AF 8. Dalam bebanyak lagu yang diorg nyanyi, aku memang tersuka dengan lagu nie.

Maulana RSVP


Kali pertama ku melihat hati sudah rasa terpikat
Bila kau membalas senyuman
K u berkhayalan...
Kita berdua jatuh cinta
Kau milikku dan ku kau punya
Tapi di dalam realiti belum pasti

Ku pinta kau repondez sil vous plait
Jangan biar ku fikir ku bertepuk sebelah tangan
Ku rayu kau repondez sil vous plait
Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran

Dah tak mampu berselindung lagi
Cinta yang lahir dalam hati
Aku tahu kau juga mahu tetapi malu
Andainya benar katakanlah agar dapat mengorak langkah

Bila ku ketuk pintu hatimu
Izinku masuk
Luahkanlah ku perlu tahu
Luahkanlah isi hatimu

Sekarang ni, aku tengah melalak2 depan pc kat bilik hiburan aku nie,nyanyi lagu nie. Nasib baik mr Big x bising.Hopefully jiran2 aku pun x marah. hehehehe
Tolong aku dah terkemaruk RSVP nie..

27 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.love it too! =)

Ery Farieha said...

lagu die not bad lah
=)

Puan Isah said...

Ni peminat maulana ke atau peminat lagu nye, atau dua2 sekali :)

Happy weekend!

p/s. saya dah follow ciklilyputih, jom follow blog saya pulak? Thks! :)

Noi C.Azleah said...

Saya pun dah jatuh cinta kow2 dgn lagu RSVP ni ;)

MAMASYAZA said...

yup...best lagu ni...sekali dengar pun dah suka

CikLilyPutih said...

@Fat
best kan

CikLilyPutih said...

@Ery
memang not bad pun

CikLilyPutih said...

@Pn Isah
dua2 pun boleh. maklumlah org johor kan. lagipun mak dia kawan lama ayah saya

CikLilyPutih said...

@Noi
jom jaruh cinta sesame ek

CikLilyPutih said...

@Mama
yes, sekali dengar je semalam terus dah suka

isabelle said...

i pun smlm dgr lagu tu, mmg sedap.
tapi sebab i x amik pot sgt psl af kali ni...tunggu je la kuar kat radio.

temp. housewife said...

dah 3 thn tak layan AF ni. smlm tengokla jugak konsert akhir. lagu RSVP tu quite catchy.

noor afzan said...

serius lagu maulana ni mmg besh la..

sarah shafie said...

suara maulana best..tp x suke tgk mimik muka dia lah..

Nia said...

uiik,..uik,..nak kena gugel nih. blum dgr lagi ni

chybee said...

chybee pon suke lagu ni juga :D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku suka lagu ain.muehahaha.

Asmahani.A @ AA said...

best. suka juga. dan saya juga suka SEMUA lagu baru malam tu... akhornya, AF berjaya keluarkan SEMUA finalis yang best. :-)

CikLilyPutih said...

@Belle
ntahlah belle tetiba aku boleh terminat plak

CikLilyPutih said...

@K nur
memang catchy pun kan, sedap je dengar

CikLilyPutih said...

@afzan
memang sedap didengar

CikLilyPutih said...

@Sarah
k lily suker lagu je, orgnya kureng sket

CikLilyPutih said...

@Nia
tak yah google, klik je video tuh

CikLilyPutih said...

@chybee
sedapkan

CikLilyPutih said...

@chybee
sedapkan

CikLilyPutih said...

@elismie
samalah kite ek

CikLilyPutih said...

@AA
videoclips diorg pun not bad kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails