Sunday, May 9, 2010

Im off to 1SuperKids-MBP Family Day

Salam Korang,

Hari nie tak boleh nak membebel lama lah. Ada project baik ari nie. Eventho petang, tapi aku sebagai ahli2 exco yang tak bertauliah kene berangkat awal ke event nie. La korang boleh tak tahu event apa, nah meh aku repeat sket. Nie kat sinie nie.

So semalam dah pi tolong rewang kat sana. Best gak lah, dapat jumpa balik K Fid dan Nia gak. Hanz je x jumpa sebab balik awal, coz mr Big ada futsal kat Ampang plak.

La tak caya aku pi rewang, korang tengok nie,



Credit to Lyna, cilok gegambo nie.

Oit jangan ingat aku gemuk tak leh buat keje tau, tengok peha la beb! huahuahuahua

So kengkawan, jemput datang event nie je. Petang nie tau! Aku setia menanti di sana okeh. Kepada Catlina dan Syigim sila layan gambo2 yang akan dipertontonkan nanti. Jangan sedey, nanti kite buat lagi ek.

Get it started, get it started, get it started.

Let's get it started (ha), let's get it started in here.
Let's get it started (ha), let's get it started in here.

Kenapa tetiba nyanyi lagu black eye peas nie ek? musykil lah.. apapun layannnnnnn

10 comments :

miss hav0c said...

pewittt bz nampok hahahha

nadnye said...

lily jumpa di sana...insyallah

denaihati said...

SELAMAT HARI IBU KEPADA SEMUA MOM BLOGGERS

sUfFeR8zInE said...

selamat hari ibu, untuk mama > http://www.ziddu.com/download/9786873/BuatmuIbuMamaMakBonda.mp3.html

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku sedih btol sebab last minute trpaksa cancel sebab hr ni my hubby kerja.skang bersiaran dari ofiz hubby aku.diusungnya aku sama :(

http://elissmie.com

CIK NANA said...

ENJOY K???????
Na takleh join! :(

CikLilyPutih said...

@Cik Nana
ala tak per nanti mesti ade lagi lah event cam nie

CikLilyPutih said...

@elismie
ala tak per ko sabo ok, nanti mesti ade lagi event cam nie

CikLilyPutih said...

@nadnye
jumpe kat sane

CikLilyPutih said...

@miss havoc
ala biasalah keje amal kan