Friday, May 7, 2010

CikLilyPutih.com in MomBloggersPlanet. Its Cool!

Salam Korang,

Di pagi yang berbahagia nie, saya merasa bangga + berlagak sambil berjalan macam dada ayam serama mempersembahkan



Hehehehe.. sambil menaip nie sambil sengih2 cam kerang wangi! Cam tak caya dalam sekelip mata je, blog saya ini dah direview oleh 2 orang yang saya suspek respek dalam dunia blogging nie iaitu Eyriqazz dan Little Mama. Maklumlah blog saya ni baru lagi belum pun setahun jagung lagi. Sekarang nie dalam prosess merangkak lagi, terkial-kial mencari ilmu2 blogging nie.

Apa-apa pun, bersyukur saya kerana dengan berblogging nie saya dapat ramai kengkawan dari pelbagai lapisan. Dari umur 17 tahun sampai ke 50++ tahun.

So hopefully uolls enjoy lepak2 kat sini dan jugak lepak kat blog sidia dan sidia yang saya sebutkan di atas tuh.

yeah!! kini gemilang itu semakin ku gengam, gemilang suara keyakinan dalam jiwa....

huahhuahuhua kenape plak aku leh nyanyi lagu nie ek

18 comments :

BeaN MorENo said...

wah bagus2...gempak seyh

mommyYen said...

tahniah kak lily..moga terus suksess.. :D

Lady of Leisure said...

wowww congrats beb...
:)

isabelle said...

wah..lily dah feeling diva dgn lagu gemilang ittew..kekeke

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

jum karok kakk!

CikLilyPutih said...

@Bean
gempak ke? ala ko lagi gempak kan

CikLilyPutih said...

@MommyYen
TQ hopefully kite sama2 success.

CikLilyPutih said...

@LoL
Thks. u pun boleh kene review gak by Little Mama. Sure dia mesti suka nanti

CikLilyPutih said...

@Belle
sesaje je nak perasan jadi diva nie, bukan selalu pun kan

CikLilyPutih said...

@Fat
ko dah abis exam blom? kalau dah jom pi korak merah sambil makan cendol nak?

Mommyyus said...

tahniahh..selmat maju jaya.

shazika said...

wohaaa~~ sempoi kak

unlisted_one said...

hahaha,..lagu Gemilang tu yang tak tahan!

bayangkan kitaorg sumer kat bawah pentas, tengah hayun lighter reramai yek.

CikLilyPutih said...

@mommy yus
TQ u too

CikLilyPutih said...

@shazika
kite memang sempoi orgnya

CikLilyPutih said...

@Nia
trus terkoyak suar dalam sebab dek kembang setaman

CikLilyPutih said...

@Nia
trus terkoyak suar dalam sebab dek kembang setaman

nadnye said...

selamat menjadi glamour..:P