Monday, May 17, 2010

Cerita Petang Ahad

Salam Korang,

Quick update

Cuma nak citer sket apa yang berlaku pada petang ahad ari tu.

Tabasco memang pelik sket rasanya

Tapi enak dimakan dengan pizza


Tapi lagi sedap dimakan dengan mereka- mereka nie.

Tapi kenape tabasco lagi persoalan.

So sila korek dengan mereka-mereka itu. Ada cerita disebaliknya tabasco nie

Apa-apa pun you guys make my day lah. Memang kelakar lah.

Si baju hijau sedang bertugas
Diperbatasan peluru tak bermata
Harus waspada…

Sebenarnya tengah berhemas pulaskan menyiapkan report untuk esok punya meeting. hehehe yang best tu sempat lagi menulis kan.

15 comments :

cik xxx said...

tabasco ni halal ke?
ada org kata tak halal,

BeaN MorENo said...

tak ajakpun...ces!!

Matjoe said...

tabasco mmg pedas. makan dgn tiram best ooo

CikLilyPutih said...

@Cik xxx
ok je no prob

CikLilyPutih said...

@Bean
ala ko kan blogger glamer, segan nak ajak ko lah skrg nie

CikLilyPutih said...

@Matjoe
makan dgn tiram? sedap ke

daydeck86 said...

tapi makan ngan CLP, Tasha & ewang lagik besh....ahahhahaha

lORiNCE LH SYAh said...

Hahaha.. Mmg suke Tabasco ni~ Fevret kalau makan pizza~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hah, kite tau kenapa
.nmpak kak tash bwk balik smlm
.heeee~

Aus MeLankoLik said...

kejam , tak ajak kitorang , hahahak .

CikLilyPutih said...

wahakakakaka..... ces!!! x harus ko kuarkan entry hangus nie... hangit lagi


aku x tau arr ptt ker x aku mkn tabasco tuh....

CikLilyPutih said...

@Daydeck
memang bestlah lepak dgn korang! terbaikkkk

CikLilyPutih said...

@syah
memang sedap makan dgn pizza

CikLilyPutih said...

@Fat
rahsia jgn bocor tau! huhuhuhu

CikLilyPutih said...

@Aus
plan tergempar tak sangka leh jumpa pun lah.. lain kali ajak awak okeh!