Friday, May 28, 2010

Apa Yang Aku Miss Nieh!

Hi Korang,

Terasa lama betul tak update kan. Maklumlah next week ade signing ceremony unutk project baru nie. So banyak benda kena prepare.

Selain daripada contract document kene prepare, contract drawing pun kene check gak. Maklumlah aku nie di antara orang2 yang terlibat rasanya memanglah amat sibuk 2-3hari nie. Dahlah bilik aku kat opis nie dah jadi infomation counter. Segalanya ada di bilik aku nie.

Malas nak bebel pasal kejelah, penat dah seharian bekerja takkan nak citer pasal keje lagi kot.

So sepanjang aku 2-3 ari aku tak update blog nie, banyak jugaklah aku miss.

Di antaranya:-


1. Aku orang ke15 yang join contest Eyriqazz nie. Uik bangga gak nie, aku nie dah lah payah nak masuk contest2 yang memerlukan ketajaman pemikiran kan.


2. Majoriti kengkawan aku dapat tengok Prince of Persia. Sedey okeh aku x dapat. Takpelah harap korang enjoy ye!


3. Rupanya nie Digi Break Event Party. Costume? aku blom terfikir lagi.Aku dengar Tasha nak jadi catwomen.betul ke? ke dracula ek!. Si Bean plak nak jadi Ironman. Biar betul ko beb!. K ina, pojie, sumijelly korang nak jadi apa plak ek?


4. Event Hari Susu Sedunia Ahad nie kat Pavilion. Alamak, aku lom janji dengan sesape lagi nie.Tapi Sumijelly ade ajak aku tadi. SiPojiePooh ajak mr Big plak. Wah mengalahkan aku plak ek si budak Pojie nie. Tak per yang penting Redmummy ajak aku tau!

Nie aku baru baca sket, sampai sekarang masih mentelaah lagi.

Hopefully, aku dapat lakukan segalanya dengan sebaik mungkin. Insyallah.

10 comments :

Ery Farieha said...

event nuff mostly
org g youth10 kot minggu ni =P

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahh event dutch lady tu mesti pegi!
.nk minum susu n plng best hrp3 dpt sijil msia book of record mcm gatsby aritu! ;p

etomyam said...

prince of persia, macam menarik jugak tu

isabelle said...

fuh..makin glamer si lily skrg.
i mmg x pegi la event susu tu. mati i kalo kena minum susu.huhu

btw, i am gonna change my blog address to very soon. will let u know the new one.
xnak announce kat blog sebab nak elak certain silent readers tau.hehe

MAMASYAZA said...

kalo dekat akak dah join largest milk drinking tu, pasai anak2 akak adalah peminat setia susu dutch lady ni. tp apakan daya...jauhhhh beb

CikLilyPutih said...

@Ery
k lily dpt pass utk youth10 tu tapi x sempat nak pi lah

CikLilyPutih said...

@Fat
pi gak event susu ke? calling2 k!

CikLilyPutih said...

@Etomyam
itulah tapi x dpt invitation

CikLilyPutih said...

@Belle
ko tak leh minum susu ke? ishk ko nie rugilah

CikLilyPutih said...

@Mamasyaza
jauh ek? x perlah kite tlg minumkan okeh!