MY HISTORIC MOMENTS

Saturday, May 15, 2010

Nice Bloggers Award TQ!

Hi Korang,

Rasa puas hari nie menjawab semua tag2 & award yang di berikan oleh peminat2 sekalian.

Sebagai seorang blogger baru, aku rasa amat terharu mendapat award nie.

Nice Bloggers Award

Award ini diterima daripada Cik Afzan kite yang baik hatinya.

Sebelum aku di anugerahkan award nie, aku kena menjawab beberapa soalan yang diberikan.


1)Copy award nie kat blog korang
   SUDAH

2)Buat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korang
Terima kasih di ucapkan kepada Cik Afzan yang memberikan award nie. Rasa bangga plak tetiba bila di gelar nice blogger. (Saya sebenarnya garang okeh! hehehehehehhe)
3)jawab soalan2 tag nie;

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
    Dah sampai ke belum mr Big nie kat Ampang Sports Planet,dahlah lambat kuar umah tadi.

2. Apakah nama samaran korang
    Cik Lily Putih

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
a- mr Big
b- my Family
c- my Frens

4. Panggilan untuk si dia
    Dear

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
    Nak baby girl ke boy ek?

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
    Semua blog aku suka baca, semuanya interesting

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
    Ok no problem.


 
Kengkawanku jangan lupa homework nie tau, biar lambat jawab okeh. Seperti biasa aku akan buat pemeriksaan dari semasa ke semasa ke blog korang tau!
 
I need you baby, and if it's quite all right

I need you baby to warm a lonely night
I love you baby
Trust in me when I say

Tengah melalak2 lagu nie dalam bilik hiburan sementara tunggu mr Big balik.

15 comments :

Jard The Great said...

hehehe.. ok la.. tgh tatau nk hapdet apa.. meh ku buat..

noor afzan said...

tenks sis..
haha~


eit, jard, awakpun dah dapat tag ni dari saya sama cam ciklily..
hha~

Jard The Great said...

dah ku buat.. heeeee

http://ignorantbrat.blogspot.com/2010/05/awards-dari-hanie-nisya-dan.html

toughcookie said...

hehe waahhh balas dendam ni... thanks so much for this award... ala... bestnye dapat award camni :) i'll do it soon eh.

tOm said...

ada hadiah utk anda.. =P
sila ambil disini ye..

http://nakashimakureno.blogspot.com/2010/05/and-winner-goes-to.html

enyheartsdiamond said...

good morning kak lily! tqvm..muahsss :D

KambingBujang said...

nanti huda buat.. ni 1st time huda kena tagged. tQ

unlisted_one said...

pergh,..lagu tunggu mr.Big balik tu sweet..hehe

CikLilyPutih said...

@Jard
TQ dah view pun.

CikLilyPutih said...

@Afzan
so dah tak de utang ek.

CikLilyPutih said...

@Juan
special tau award tuh

CikLilyPutih said...

@tom
akan dijawab okeh

CikLilyPutih said...

@tom
akan dijawab okeh

CikLilyPutih said...

@Eny
mornin to u. buat tau nanti

CikLilyPutih said...

@Nia
hehehehe tgh boring masa nie