Monday, May 31, 2010

Aksi Ganas Di Digi Break Event Party

 Salam Korang,

Tak nak citer banyak. Korang layan je gambo2 nie dulu.


Us. Comel tak?

Para Banduan



We Are Prisoner!

With Julie Woon

The Villians


Si Joker



Macam FBI lah.



Di antara aksi2 yang dipertontonkan.

Banduan Terlepas.


Bonzer Malaya

Para pengganas yang tip top


Geng Makan


Bergaduh plak.


Si Alien Kene Cucuk Hidung


Si Joker Mantop!

Actually, ada banyak gambo lagi, still dalam process editing. Kalau korang come across lepak kat sini dan kenal2 sesape di atas, mintak tolong komen dan tuliskan url blog korang tau.

Ini baru gambo je, citer lom sempat nak fikir lagi nak tulis cam ne. Nak tau cerita lanjut, kenalah tunggu kan. Barulah cerita terkini hiburan sensasi betul tak?

29 comments :

Mommyyus said...

ciklily..7hb nikat NTV7 kul 730mlm on air...mintk2 lah xde muke saye

kak ina kl said...

salam lily..wah bestnya..rugi tak gi..nanti akak cilok gambar tau..

lina said...

wah..best nyer...ni jemputan dr digi ke..

||| PöJìé PööH ||| said...

Nasib baik xpi jugak, sur tershampak memasing..
Lalalala..
Meletop semua!

Love,
PojiePooh Abdullah

Lady of Leisure said...

sangat comellll hihi

Anak Perak said...

nak kutip gambar sikit leh

isabelle said...

comelnya banduan baju belang tu...kekeke
grrrrand ekkk?

haslina said...

pictures semua maveles..
1st time dtg event nuffnang..segan nk tegur saper2...
;))

saya link n follow blog ni...

CikLilyPutih said...

@MommyYus
nanti kasi email ok, tak pun cilok jelah gambo kat sini tapi jgn lupe credit okeh!

CikLilyPutih said...

@K ina KL
dipersilakan cilok. ada lagi tau gambo firdaus dgn rushdi. nanti kite letak lagi

CikLilyPutih said...

@Lina jemputan nuffnang la, sapa lagi nak jemput kite kan ek

CikLilyPutih said...

@Pojie
memang meletops uolls

CikLilyPutih said...

@LoL
comel ke? huahuahuahuahuhau

CikLilyPutih said...

@Anak Perak
beb ade lagi nanti ada next entry ko cilok la ye bebyk. jgn lupa credit tau

CikLilyPutih said...

@Belle
ini je baju yg muat kat kedai costume tuh, yg sexy semuanya x muat hhuhuhuhuhu

CikLilyPutih said...

@K Haslina
saya pun segan nak tegur akak, maklumlah muke tgh comot2 cam tu kan. anyway nice knowing u. nanti letak gambo bebyk tau kat entry.

Jolyn Goh @ Si Pembunuh Tweety? said...

Alamak... Pembunuh Tweety plak.. mcm mcm nick aku dpt.. ^^"
Nice knowing you too.. aku ader byk gambar ngan korang lar.. tgk post ko buat aku tak sabar2 nak post gak lah ^^

El-Zaffril said...

Cik Lily... sabo erk... dalam proses memilih... nak tulis utk blackberry tu plak... heheheh

Insyaallah... esok upload fb... add my FB khakis_19@yahoo.com

enyheartsdiamond said...

i like all those pictures :))

helena's said...

kaklily

mauk gamba

helenalatisha@gmail.com


hehehe tenkiuk..

JAI said...

CikLily..hampeh..kita salah buat entry tang huby ciklily ingatkan si daydeck..mintak maaf yerrr..hehe..geng makan katanya..hehe..salah tuhh..geng melantak namanyerr

Matjoe said...

sapa menang best costume

CikLilyPutih said...

@Jolyn
cepat buat entry, aku pun nak baca gak cerita ko

CikLilyPutih said...

@el-farril
cepat tau upload, nak tgk gak

CikLilyPutih said...

@Eny
pi tengok kat FB, lagi banyak

CikLilyPutih said...

@CikHel
amik kat FB

CikLilyPutih said...

@Bro Jai
ala kit ekeh je. tak perlah kite kan geng makan2 dlm sudu tu kan. dimaafkan

CikLilyPutih said...

@Matjoe
mrBig dapat no. 2 je

juanita said...

hahahaha...hgahahah..hahah..gelak x sudah....

adeii ni event apa lakss nie...huhu..