Wednesday, May 19, 2010

Tag Dr Lady of Leisure

Salam Korang,

Aku dah lama dapat tag dari Lady of Leisure nie pasal Kasut Kegemaran Anda. Tq tq.

cari gambo kasut favourite tau


 
Brand : Adidas

Harga : RM290

Tahun beli : November 2009

Reason beli : Suka sebab design yang sangat funky gitu. Terasa muda sket lah kan. Pakai kasut banyak colours nie. Lagipun salah satu brand favourite mr Big, dia yang bagi sebenarnya. Kasut nie selesa sangat sebab lembut je tapaknya. Sesuai di pakai ke mana2 pun. Dan yang penting pernah jadi penyelamat aku baru-baru nie. Nak tau, korang baca kisah nie.

Jadi kerja sekolah tag akan ku hadiahkan kepada:

K Fid
Sendra
Jiji
Nadnye
Farah

Jawab jangan tak jawab tau, nanti kite datang spotcheck ye, biar lambat asal selamat okeh!

8 comments :

Lady of Leisure said...

kikiki u ingat lagi tag ni tq sbb buat...
:)

my.mastura said...

spt komen sy sblm ni...saya suka kasut tu...kaler cantik...lg pon, sy mmg suka kasut yg agak2 flat mcm tu...nampak pon comfy...tp reger?? mak aaii...x mampu mak!

Farah said...

amboi comelnyee kasut!

haha nanti saya buat yer tag ni..ala kasut saya tak comel cam lily malu lak nak tunjuk.

CikLilyPutih said...

@LoL
ingat memang ingat, tapi lamabt buat lah sorry ek

CikLilyPutih said...

@my.mastura
mahal memang mahal tapi org belanje sebat jelah kan

CikLilyPutih said...

@Farah
jgn lah ckp cam tu, buat tau ek!

Jiji said...

Alamak tag kasut kegemaran ehemmm...

CikLilyPutih said...

@Jiji
ala kasut anis manis pun boleh!