Wednesday, May 19, 2010

Cik LilyPutih di Terjah Lagi

Salam Korang,

Blog saya di terjah lagi. Kali nie direview oleh Cik Catlina kite. Beliau baru sahaja menambahkan lagi bilangan blog yang beliau ada sekarang nie. Blog barunya yang diberi nama Catlina on makan-makan.

Saya berkenalan dengan cik Catlina melalui MomBloggersPlanet. Kami sesama menjadi ahli. Beliau juga merupakan resident contributor dalam MBP nie. Seorang Vet di Kluang, Johor.

Disebabkan saya yang amat suka makan-makan di merata2 tempat yang janji sedap, jadi beliau memilih untuk menerjah blog saya untuk di review.

cilok dari blog Catlina

Apa-apa pun saya ucapkan terima kasih kepada cik Catlina kerana sudi menerjah blog saya yang tak seberapa ini dan juga sayang akan pastikan saya meletakkan  badge yang meyelerakan tu di sidebar blog saya nie.


p/s : Kalau korang nak kena review dengan Catlina, silalah singgah ke blognya. Confirm dia akan buat review lah, siap dengan lucky draw lagi tau.

Luruihlah jalan Payakumbuah
Babelok jalan Kayu Jati
Dima ati indak karusuah
Ayam den lapeh ai ai… ayam den lapeh

(korang paham ke lagu nie ek?)

26 comments :

cik xxx said...

den paham

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

tu lagu dalam bahasa negeri sembilan kan?

edda(",) said...

syoknyeeee... tak aci.. nak jugak.. hehehee

toughcookie said...

wah... sudah tukar wallpaper. cantik...

isabelle said...

i ingat pantun tadi. sekali tengok last line, siap patah balik & nyanyi...ayam den lapeh oi oiii..ayam den lapehhh...kekeke

syahira ariff said...

kalau org tak kenal dia review gak tak?
hehehehhe

=]

Aus MeLankoLik said...

haa ??
lagu pe ni kak lily ??

CikLilyPutih said...

@Cik xxx
orang minang ke ek?

CikLilyPutih said...

@edda
pi register kat catlina tau

CikLilyPutih said...

@cik aidacomei
lagu org minang

CikLilyPutih said...

@Juan
ala saje je boring2 tu yg tukar tuh

CikLilyPutih said...

@Belle
nasib baik tau kan, leh nyanyi2 betul tak?

CikLilyPutih said...

@syahira
dia memang buat, as long as ade review pasal makanan tau!

MeL MikaiL said...

u org minangkabau ke ciklily? ;)

Lady of Leisure said...

ai ai ayam den lapeh... wakaka i suka lagu ni... anyway congrats to u..
:)

Eyriqazz said...

nak jugak..bleh?hik3..

unlisted_one said...

uii,..glamer lagi cik lily kita! hehe..

ICA said...

betol...betol...wallpaper baru cantik sangat....i like.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belog makan2 eliss pun dah diterjahnya jugak hr tu :)

CikLilyPutih said...

@Mel
datok kite org sane

CikLilyPutih said...

@LoL
best kan lagu tu

CikLilyPutih said...

@Eyriqazz
hah cepat suruh catlina review, dia memang suka bende2 cam nie

CikLilyPutih said...

@Nia
memang la glamour, glam pasal kuat makan khakahkahkahakha

CikLilyPutih said...

@ICA
la cantik ke, terima kasih kpd orang yang membuatnya!

CikLilyPutih said...

@elismie
ermm perasan gak, tapi awak punya lagi best kan

CikLilyPutih said...

@elismie
ermm perasan gak, tapi awak punya lagi best kan