Friday, May 14, 2010

Apa Korang Buat Time Lunch?

Salam Jumaat kat korang,

Ermm saja je nak tulis pasal nie plak. Lagipun aku kekeringan idea dan gusi akibat banyak berfikir dan banyak gelak dari pagi tadi.

Normally lunch hour yang seberapa nie tak kiralah 1 jam ke 2 jam macam2 benda yang boleh kita buat.Selalunya yang dapat aku perhatikan bila time lunch orang selalu buat perkara-perkara nie :-

Makan secara berjemaah. Maklumlah boleh car pool kan.
Baca surat khabar. Tak kiralah online ke kertas kan, at least tau gak pasal dunia

Tidur, penting oo at least nanti buat keje tak delah ngantuk kan
 
Borak2 Kosong a.k.a mengumpat. Ala biasalah gossip2 office kan

Hah nilah plak, time ari jumaat sebab time rehat lama kan. Untung sapa yang officenya dekat dengan Sogo ek!

Tapi aku plak lain kejenya. Korang tengok nie aku buat apa.

Update blog!. Hehehehhe

Aku rasa semua orang akan buat benda yang sama gak kan.Rasa-rasanya, korang yang mana satu di atas ek?

Semalam I call you, you tak answer

You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
but when I called Tommy he said it wasn't true

Ermm, kene pi site ke esok ek?

29 comments :

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hehhehe bagus3

enyheartsdiamond said...

muahsss! rindu kak lily! time lucnh eny lunch laa.. eny takkan wat menda lain :p

Lady of Leisure said...

i kat rumah je la lunch time ni.. time keje dulu hari jumaat pun lunch time mcm biasa gak.. hampagas tul kan..

mrs adam said...

di setiap entry ciklilyputih mesti ada lirik lagu.hehe.kalo lunch saya lebih suka shopping dari makan.yippie..!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me pun duk mengadap belog jugak.last week dah pi jakel.hehehehe.

makdara terdiva said...

time lunch i suke lepak kat pantry sambil bergosip2 & makan megi...lalalala

CIK NANA said...

Na pun update blog!!
Selain dari makan!
Yummy!! :0

helena's said...

aah kalau kite blogwalking!dengan aman..haaha

cik xxx said...

cik suke berangan masa depan
:-)

lina said...

makan berjemaah...cik putih :)

Puan Isah said...

Pi la site esok, rajin2 update blog...ha nanti akak baca! :p

zida said...

Hahaha i'm free all the time. Boleh buat apaaaaa saja ;)

kak ina kl said...

akak tak ada waktu lunch..bila lapo terus makan..camner badan tak debab kan..pasal sendiri masak sendiri makan..ahaks

CikLilyPutih said...

@Fat
bagus ek!

CikLilyPutih said...

@eny
k lily pun windu kat awak!

CikLilyPutih said...

@LoL
bestnye duk kat umah, leh tido2 kan?

CikLilyPutih said...

@Fida
abiskan duit no 1 ek, kang marah plak mr adam tu

CikLilyPutih said...

@elismie
jakel? yg baru bukak kat shah alam tu ek? bestnya shopping.

CikLilyPutih said...

@makdara
makan megi? diet ke? kan dah cun

CikLilyPutih said...

@CikNana
sambil makan update blog, heaven kan!

CikLilyPutih said...

@CikXXX
wah berangan utk masa depan, best gak tu. nak cuba gak lah

CikLilyPutih said...

@Lina
kekadang buat gak makan berjemaah tu, jimat sket minyak

CikLilyPutih said...

@Puan Isah
pi site esok? mungkin kot. tapi tgklah duduk ek. TQ coz sudi baca

CikLilyPutih said...

@Zida
wah syoklah, so apalagi jom tido

CikLilyPutih said...

@CikHel
oo cam tu rupanya

CikLilyPutih said...

@K ina KL
eloklah asyik makan je ek. bile nak masakkn utk ktorg nie

BeaN MorENo said...

siapa tommy?

MAMASYAZA said...

time lunch, kalo tak luar mkn, slalunya bergolek2 lam surau kejap, lelapkan mata, simpan tenaga utk drive balik keja nanti...jauh beb...45minit baru sampai umah.

KambingBujang said...

kalu huda :
- makan berjemaah
- berintenet (bace newpaper/update blog/chatting) uhuksssss
- bergossip
- tido kat meja pas2 muka akan bergaris2.. huhuh
- sopping???? yg ni kena tunggu jumaat sbb lunch time lama

btw lily, ni url baru huda
http://kambingbujang.com