Friday, May 21, 2010

Ada Berani Ke?Jom Test Power!

Salam Korang,

Quick update. Saje je nak bakar2 korang kan.

Korang layan jelah gegambo nie.

Kejadian kat Sepang F1 Circuit tau!

Aku salah sorang pelumba

Berlumba di hadapan peminat setia.

Tengoklah aksi2 hebat nie

Tengoklah aku dapat no berapa kan.

So apa macam, korang ade berani ke? Jomlah test power! Kita tengok sapa yang hebat.


Actually saje je tulis entry nie sebab tengah fikir2, next week nak lumba go-kart lagi kat Litar Ayer Keroh, Melaka plak, cousin aku ajak test power kononya. Macam dia bagus sangat ek! Tak per, tunggulah.

Kini "Standing In The Eyes Of The World"
Hanyalah selangkah dari nyata
Keazaman membara dijiwa
Menanti saat bebas merdeka

Tapi next week nak buat BBQ kat umah mak aku? Ermm cam ner ek

20 comments :

j0j0_bdiN@ said...

best gilak ini~~
kak lily, kalau nak men mende ni kena bayar berapa kat litar sepang nun~~

BeaN MorENo said...

aku teringinlah nak main go kart...

redfingger said...

macam best jer nie..
jom saya nak join..
blh?:-)

jarinakal said...

uhhhh hebattt.....

CikLilyPutih said...

@Jojo
bukan nak ckp besar, masa k lily main nie seorang dlm RM350 tapi time nie company bayar, so oklah. Kalau nak main biasa ade few rates lah. kurang2 RM150 ke ataslah

CikLilyPutih said...

@Bean
ko buatlah gathering main go-kart, aku mesti join punye lah

Aus MeLankoLik said...

isk2 , kak lily , selalu dok tunjuk gamabr die bersuka ria , citela sket bajet brape , tempat katne , suggestion , kompem meletop , hihik .

- dari yg jeles - hahahak .

Lady of Leisure said...

i suka juga bawak go kart ni maklum la tak leh nak bawak kete hehehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahh mcm best je kak lily!

Kujie said...

wahhhh...... hebatnya!

ada dlm list tu

CikLilyPutih said...

@Aus
game ie kene budget beso sket, klu ade yg interested boleh apa salahnya

dr yg suke menjeleskan orang
heheheh

CikLilyPutih said...

@LoL
memang sesuai lagipun dia tak akan terballik lah

CikLilyPutih said...

@Fat
memang best, kene cuba!

CikLilyPutih said...

@Kujie
memang ade dlm list tapi tgklah no berape kan. huhuhu

ellis suriyani said...

ehem..rasenye..shahir menang x malam ni?

noor afzan said...

wow..dapat no 1 tuh..
syabas2..

ciklily..
awak pula dapat tag.
kalau rajin sudi2 la buat.
kalau tak, abaikan aje..
haha~

http://noorafzan.blogspot.com/2010/05/smart-tag-from-qellissa.html

CikLilyPutih said...

@Elis
confirm shahir no. 1

CikLilyPutih said...

@Afzan
dont worry. tag akan di jawab secepat mungkin

Matjoe said...

wowou, cayalah, ko mmg berani

CikLilyPutih said...

@Matjoe
berani ke? ko blom tengok aksi2 lain lagi tau