Saturday, May 8, 2010

Selamat Hari Ibu

Salam Korang,

Semua orang tau yang weekend nie adalah Hari Ibu. So orang-orang yang bergelar ibu pasti akan rasa bahagia dengan ketibaan hari nie.

Aku pun tak terkecuali, eventho aku belum menjadi ibu lagi sedey tau huhuhuhuhu tapi aku tetap meraikan Hari Ibu. Tapi aku dah selamat pun menyambutnya last week di JB selama seluruh ahli keluargaku itu yang best sekali.

Apa-apa pun Selamat Hari Ibu kepada Puan Norliah Ahmad, yang selama ini sabar dan tabah menjaga kami 2 beradik dari kami kecil sampailah sekarang nie walaupun kami dah punya keluarga sendiri.

Daripada anak-anakmu yang degil, Jaja & Boy. We love u, mak.

p/s korang mesti perasan kan, muka ktorg 2 beradik lain sangat kan. Tak de iras langsung.

Mother,mother you are queen of my heart
When i feeling sad, u always there to cheer me up.. (versi Abg Jem SinarFM)

19 comments :

shafiq said...

happy mother's day too!


My latest entry : Yuna Dan Tuala Wanitanya

Lady of Leisure said...

semoga ibu kita diberikan kesihatan dan rahmah dari Allah..
:)

AiZ said...

ade iraslah.. ^__^ ... selamat hari ibu kepada semua ye...



let see ape u nak komen entry i plak ^___^
Apa nak buat jika u all berada di dalam rumah terbakar?

CikLilyPutih said...

@shafiq
TQ, nanti kite lepak kat blog awak plak

CikLilyPutih said...

@LoL
insyallah ye. sesame kite berdoa

CikLilyPutih said...

@Aiz
ye ke ade iras, tgk dari jauh memanglah sama, cube dari dekat plak

Syigim said...

cik lilyputih, there's a 'mom' in evry woman! confirm u jadik mummy yg gile2 n buat anak2 gelakkk je ;)

selamat hari ibu!

nadnye said...

selamat hari ibu juga Lily.. ehhh kita pun org JB.. hidup johor..

CikLilyPutih said...

@Syigim
skrg nei pun dah gile2 agaknya ade anak nanti trus gile5x. hehehehehe

CikLilyPutih said...

@nadnye
ye hidup org johor!

mrsharis said...

Happy mothers day..
btw,nama mak ciklily ni sama cam nama saya la pulak :)

Mommyyus said...

yelah xde iras lansung.sorilah ye..ampun. hehe..siap besarkn gambar lg. kaknam betul..

CikLilyPutih said...

@mrsharis
la ye ke, nak panggil mak gak lah. boleh? acah je

CikLilyPutih said...

@mommyyus
memang tak de iras, satu hitam satu putih kahkahkahakhakahkah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.kak lily
.adelah iras sikit3
.huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ade iras sikit lah kak

.kak!
.cendol satu! ;p

zida said...

tau tak, zida mati2 ingat mother's day last week last month. hoho tah pape tahh

CikLilyPutih said...

@Fat
iras ke? suker ati ko lah, cendol ok bile nak gath?

CikLilyPutih said...

@zida
la apsl boleh lupa nie