Monday, May 17, 2010

Who Will Win the World Cup?

Salam Korang,

Sibuk dah orang memperkatakan pasal Piala Dunia. Everywhere aku pergi sekarang main topic adalah Piala Dunia.


Banyak gaklah team yang masuk bertanding, di antaranya adalah Argentina, Brazil, German, England, Belanda, Itali, Perancis, Denmark. Malaysia? gila ke ape, belum selevel lagi lah.

Aku sokong sapa? Haruslah Brazil. Diorg nie memang power pasal bola sepak nie, majoriti semua orang pemain2nya yang hebat tuh.

Project Alpha pun turut mempromosikan barangan Adidas untuk Piala Dunia. Diantaranya ialah:-





So apa lagi dapatkan
There is a Promotion, and you can win the limited edition South Africa 2010 keychain

Klik kat sini : http://projectalpha.com.my/promo

Nah, tengok video project alpha, boleh tengok kat sini.

Ep 26/49 - Project Alpha S2





Ep 27/49 - Project Alpha S2



Ep 28/49 - Project Alpha S2




Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

4 comments :

SuFy said...

sy pown sokong brazil!!! yeahhh..mesti menang..hehe

Matjoe said...

rm rm rm rm rm rm 20

duaaaaaaa

puluhhhhhhhhhhhhhhhh

ringgittttttttttttttttttttt

CikLilyPutih said...

@SuFy
mestilah brazil menang kan!

CikLilyPutih said...

@Matjoe
rm20 tu nak buat investment tu tau