Monday, May 10, 2010

1SuperKids Family Day

Salam Korang,

Sorry lambat update. Mesti korang tertunggu2 kan. Eh wah, cam ramai je pembaca setia aku nie.
Banner beso, tapi MBP tak de pun ek! Musykil gak nie.Ala tak perlah benda dah lepas. Nak buat camne kan.

Cantik kan badge, Thks Sharina

Ahli Exco yang bertugas, Nia, Aidie, Sue, Sharina,K Fid,K Anna,Tifa

Ala bukan apa, aku tahu korang nak cilok gambar2 untuk event nie semalam kan. Jawapannya nan ado gambar yang banyak cume sket je, disebabkan aku tetiba2 jadi orang suruhan yang kena ke sana ke mari. Hehehehhe tak lah, sebenarnya tak sempat pun nak snap bebanyak sebab mrBig balik dulu coz penat main futsal malam sabtu ari tu tak baik lagi.

Dah nama pun event, so mestilah ramai orang. Tak kira dari segi pelbagai lapisan umur baik tua, muda, kids hingga ke baby semuanya datang untuk memeriahkan event nie.

Anway korang layanlah gambar2 nie dulu:-

Cian diorg kan, makan sampai cam tu sekali

Thks Juan coz sudi datang

Tengoklah cara ktorg kerja

Dengan Hanz,Nia,K Anna, Dnna,K Fid,Sharina

Dengan Fida

Dengan Azizah Ariffin, Sempat lagi tuh.

Hah apa macam? Nampak seronok kan. Memang seronok tapi penat sebab nak menghandle event besar cam nie.

Sedap ke nie, belum rasa lagi lah.

Name card yang sempat diterima.

Tak pelah lain ktorg as orang x berape kuat dalam MBP nie akan buat event kecik sket dari event nie, so dapatlah ktorg beramas mesra dengan MBP members yang lain.

So korang, apa lagi cepat cilok gambar2 nie ek.

Mood ari nie:-
Sahabat…mengapa kau pergi

Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Kenape plak aku bermood lagu aizat plak nie???

29 comments :

tifa said...

Betul betul rajin cik lily, Tifa lepas blik terus migrane :)* Alasa untuk tidak pergi kerja hari ni.Ni pun baru bgn tdo lepas makan ubat.
Tq tq for the pics. Adalah kenanganuntuk Tifayang tak bawak cik kamera.

ashikin said...

cik lily.. sempat ajo ko blogging. Kato byk kojo.. ehehehe..

reitak said...

mmm memang best, tp tuler, ujan spoil betul!
hope to see you kat event lain...tak sempat nk jumpe...

aidie said...

ello darling.. it was nice meeting you :)

Fid said...

hooyyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ciklilyputih
jgn kauserik berkerjasamangan ahkak lagi erk!!!


erkkk ada gambar terlampau aku laaaa

Anonymous said...

ciannyer penganjur x sedia kan kerusi ek?

Matjoe said...

fes!!

Matjoe said...

clp - tolong vote PA audition aku. thanks...
rajin joint event ni ekk...

kak ina kl said...

rajin tul kamu ni ek..baguslah cam tu..akak pun peminat fanatik aizat tau

Fid said...

kak fid gak yg pergi kerja dgn bangganya
hahahhaa

kerusi ada tapi kena 'curi' hahahahaha

CikLilyPutih said...

@K ina
tetiba je nyanyi lagu nie pagi tadi, itulah pasal

CikLilyPutih said...

@tifa
ala ciannya. silalah cilok gegambo tu ek

CikLilyPutih said...

@Shikin
eleh jeles la tuh kan!

CikLilyPutih said...

@reitak
hopefully dapat jumpe dlm lain event ek

CikLilyPutih said...

@aidie
sedap ek rebut2 makan sandwich kan?

CikLilyPutih said...

@K Fid
lain kali nak dgn k fid je, senang leh gaduh2 kan

CikLilyPutih said...

@Anony
nak buat cam ne org lain, dahulu kan tetamu.

CikLilyPutih said...

@Matjoe
ok bos. aku akan vote utk ko

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam ciklily..
hoho..siannye kak fid tu makan pon sambil bersimpuh..huhu

a'a la..takde MBP kat banner tu..baru perasan..huhuh

ape2 pon..kami enjoy..bes bes..

toughcookie said...

i tak sempat lagi tulis about this.

btw, i just tagged you. no obligation... saja suka2 hehe...

here

CikLilyPutih said...

@rose
memang kecian kan, tapi sebab dek lapo. mane tpt boleh landing situlah ktorg makan.

CikLilyPutih said...

@K fid,
kerusi kene curi? heheheheh tak perlah kan

CikLilyPutih said...

@Juan
ermm cepatlah review nak tau gak kan

mrs adam said...

kelakar la tengok gambar kita ngan ciklilyputih coz kat belakang tu ada gambar husband n anak kita jugak,menyibuk betul mamat tu enterprem you.hehehe.kat gambar ngan juan pulak ade gambar hazeera pulak dah.

temp. housewife said...

Knur lps naik ke tgkt atas terus tak sempat turun sampai la pkl 5.30 huhu. tengok2 dah ramai ajk yg balik pun.

CikLilyPutih said...

@Fida
ala diorg pun nak enterframe gak tau! nak glamer

CikLilyPutih said...

@K Nur
itulah tak sempat nak amik gambolah. bilelah boleh jumpe lagi ek

toughcookie said...

i dah post up the story ;)

toughcookie said...

babe, you tak perasan eh i told you tagged you sunshine award in the earlier comment kat atas sikit...